Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zuzia24 pisze:felqua to mnie wystraszylas :-[ :-[ :-[
u mojej Zuzi takze caly czas ropieje oczkoi tez juz sama podejzewam zatkany kanalik lzowy. a jak bylismy na szczepieniu to pani dr powiedziala nam ze tak moze byc do 6 miesiaca i nic nam nawet nie przepisala tylko kazala przemywac oczko przegotowana woda. w sierpniu wybieramy sie do Polski i tez mielismy zamiar pojsc do okulisty jezeli by nie przeszlo samo. ale po tym co napisalas to az sie boje
![]()
![]()
![]()
azik pisze:Zuzia24 pisze:felqua to mnie wystraszylas :-[ :-[ :-[
u mojej Zuzi takze caly czas ropieje oczkoi tez juz sama podejzewam zatkany kanalik lzowy. a jak bylismy na szczepieniu to pani dr powiedziala nam ze tak moze byc do 6 miesiaca i nic nam nawet nie przepisala tylko kazala przemywac oczko przegotowana woda. w sierpniu wybieramy sie do Polski i tez mielismy zamiar pojsc do okulisty jezeli by nie przeszlo samo. ale po tym co napisalas to az sie boje
![]()
![]()
![]()
a łezki jej lecą?