reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

mon ika u mnie ze spaniem gorzej w dzień przy takichupałach jagoda śpi może 1,5 h....
za oknem burza z piorunami i ulewa nie z tej ziemi...dziwię się,że mała śpi przy takich grzmotach...jak dobrze,że zaliczyłyśmy już spacerek, bo teraz to już napewno nigdzie nie wyjdziemy...

reklama
U nas 33 stopni w cieniu.Koszmar!!!!!!!!Okna mam zamkniete z zewnatrz wchodzi takie gorace powietrze ze nie da sie czym oddychac.Majka pije jak szalona,w sumie ja tez.Tak samo stosuje chodna kapiel kiedy zobacze ze ma goraca skore i marudzi.Teraz sobie lezy na pieluszce nawet bez papmersa,zeby skora pupy troche odpoczela.

a karmisz go piersią czy sztucznie?
karmie Igorka sztucznie dlatego juz zaczynam powolutku mu podawac jakies inne smaki :) :) gdybym karmila piersia to z tym bym jeszcze troszke poczekala pozdrawiam

monika_pk pisze:
mam pytanie ...a czy teraz wiecej wam spia....przedtem potrafiła zdrzemnac sie pół godzinki i ponownie była aktywna a teraz ma druga dzremke prawie 2,5 godzinna...
Selinka spi ok 3-4 godzin dziennie , przed poludniem ok 1-1,5 i po poludniu ok 2-2,5 godziny, na spacerku robi sobie drzemki 20-30 minutowe bo przeciez tyle ciekawych rzeczy ze trzeba troche poobserwówac :)

Jaś w ten gorąc nie bardzo chętny do jedzenia. Próbuję dawać mu jabłkowo-melisową herbatkę, ale różnie to z jej piciem bywa. Czasem wypije troszkę, a czasem po prostu nie chce. A cyca też nie chce...

Dzisiaj kąpałam już Jaśka trzy razy. W chłodnej wodzie wyraźnie było mu lepiej ;D

ja nie dopajam z teg ze juz wykonalam tyle prob ze glowa mala-wiecej szkody niz pozytku
a probowalam probowalam ale moj nie potrafi

ja próbowałam podawać herbatkę ale Maciuś nie umie pić z butli i tylko się złości, chłodzę go kąpielą w letniej wodzie jak widzę, że jest przegrzany i się denerwuje, śpi bardzo mało i niespokojnie, noce to koszmar, jak nie było upałów to przesypiał już nockę bez przerw na karmienie, a teraz w nocy wycie i noszenie na rękach....koszmar

Maks leży na ręczniku albo na wilgotnej pieluszce na przewijaku, przecieram go co jakiś czas mokrą pieluszką
w domu 30 stopni!
popija trochę samej wody ale woli zdecydowanie herbatke rumiankową no i mniej je

reklama
Dziewczyny w dziale luty 2007 pojawiła się marcówka z prośbą o utworzenie wątku dla mamuś które urodzą w marcu 2007. jak któraś z was wie jak to zrobić to pomóżcie dziewczynie bo ja nie mam pojęcia jak zakłada się taki wątek

Do góry