reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

catherinka pisze:
Fionka, a co się dzieje? Dlaczego źle się czujesz?
I jeszcze mam pytanko, co teraz dajesz małemu na kolki?

Catherinko daję mu 2 razy dziennie esputikon w zwiększonej dawce i 2 razy dziennie czopki robione na zamówienie (podobno opatentowane przez jakiegoś profesora) i zobaczymy za parę dni czy skuteczne, a jeśli chodzi o moje samopoczucie to ciągre kręci mi się w głowie i kilka razy miałam takie omdlenia jak w ciąży więc podejrzewam , że to anemia

reklama
A ja się dziś czuję jakbym dziecka nie miała ;-D
Agata usnęła o 8:30 i śpi nadal, karmiłam ją 2x przes sen, nawet się nie raczyła obudzić!!! :D
już mnie ta sytuacja męczy i zaraz ją chyba obudzę, przewinę itp.

osinka pisze:
Agata usnęła o 8:30 i śpi nadal, karmiłam ją 2x przes sen, nawet się nie raczyła obudzić!!! :D

osinko! jak dziecko śpi to rośnie!!! :)

osinko, jak Ci zazdroszczę ;D . Moja gwaizada obudziła się o 6:30 i do teraz przespała się 2 razy po 50 minut. Raz w domu, raz na dworze... ;)

Fionka, miejmy nadzieję, że to "tylko" lekka anemia. Pozażywasz żelazo i na pewno się poprawi!

Osinka, karmienie przez sen? Jak to się robi ???? :) Jak tylko we śnie chcę małego przenieść np. z wózka do łóżeczka to od razu się budzi... Wyjątkiem jest sen po godzinie 20, wtedy śpi prawie jak kamień i już dwa razy zdarzyła się taka sytuacja, że około 22-23 wracaliśmy od rodziców Marcina i Filip przespał włożenie do fotelika, godzinną jazdę, wyjęcie z fotelika, rozebranie i położenie w łóżeczku...

Emila tez vczesto je nie otwierajac oczu placze jak czeka na butle z zamkenietymi oczkami i czasem nawet jak ja podnosze do beknieta to nie raczy sie obudzic tylko powietrze samo z niej ulatuje

osinka pisze:
Agata usnęła o 8:30 i śpi nadal, karmiłam ją 2x przes sen, nawet się nie raczyła obudzić!!!  :D

Nie budź dzidziuni, niech śpi. :)
Jak tak miałam kilka dni temu :D
Nasze córcie to śpochy ;D
Ja ją mogę przenosić i nie obudzi się. Czasami nawet nie wie, że gdzieś była ;D

reklama
Osinka, nie grzesz tylko się raduj, że dziecię śpi ;D Ja bym wiele dała, żeby Jasiek spał w dzien choć połowę tego. Dzisiaj na przykład to już jest mega marudny. Ledwie zipię...

Do góry