reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
a moja Karola walczy z przeziębieniem :( My z nią nie walczymy, bo prawie cały czas śpi :(

I taki to stresujący mieliśmy Dzień Mamy i dwumiesięcznicę urodzin.

Podałam jej witaminę C w kropelkach i wkropiłam do noska sól fizjologiczną. Jest trochę lepiej, chociaż chwilami jeszcze kicha :(

ja od Piotruśa dostałąm cyklamenka w doniczce, pudełko mon cheri i kartkę z podpisem i odbitą łapką. ;D

Dziewczyny ratunku!
mój Maciuś od kilku dni robi mi straszne histerie trwające od ok 17 do 21-22 i nie wiem co może być przyczyną, ma sucho jest nakarmiony, brzuch miękki, nic nie pomaga a dziecko drze się jak opętane, poza tymi kilkoma godzinami jest pogodny i grzeczny, może któraś z was domyśla się przyczyny albo sama walczy z takim problemem i znalazła jakiś sposób na to, proszę pomóżcie

fionka pisze:
Dziewczyny ratunku!
mój Maciuś od kilku dni robi mi straszne histerie trwające od ok 17 do 21-22 i nie wiem co może być przyczyną, ma sucho jest nakarmiony, brzuch miękki, nic nie pomaga a dziecko drze się jak opętane, poza tymi kilkoma godzinami jest pogodny i grzeczny, może któraś z was domyśla się przyczyny albo sama walczy z takim problemem i znalazła jakiś sposób na to, proszę pomóżcie

Ja bym mimo wszystko winę zrzuciła na kolki.
Tym bardziej, że krzyk pojawia się regularnie i poza tym okresem dzidziuś jej wesoły.
A podajesz mu jakies kropelki?

reklama
fionka pisze:
Dziewczyny ratunku!

mam to samo Fionka, tylko w godzinach 8-17-19 ;) nie wiem co mojej małej dolega, ale padam na pysk ;) w domu pobojowisko, ja chodzę głodna ;)

sprawdź może czy Maciuś nie ma za ciasnej pieluszki - ja swojej wczoraj założyłam większy rozmiar, na noc też, dziś również i odpukać Agata o dziwo usnęła przed 8 i śpi spokojnie - wcześniej rzucała się, pręzyła, płakała

Do góry