reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
" Ile jesteś dłużny swojej matce,
wiesz dopiero wtedy,
kiedy sam masz dziecko"

MAMUSIE - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO​

a mi zostały 3 dnio do TEJ chwili :)

osinka, na pewno kup wiekszy, ja mam na 68 i Lolo juz powoli z niego wyrasta bo jak nozki wyprosci to mu ciasnawo, a ciuszki nosi 62 i jeszcze ma luz ;)

AZIK - 3mamy kciuki!!!

osinka pisze:
tyje, tyje ;) mój mąż mnie atakuje, że ją przekarmiam, bo z 2480g doszła już do 5300g (wczoraj ważona) :p
wczoraj i ja lekko się zawahałam, jak koleżanka mi powiedziała, że jej Gabrysia tyle ważyła na początku 4 miesiącu życia 8)

Osinka - chyba nie da się dziecka piersią przekarmić 8)

Karolku- wszystkiego naj z okazji skonczenia 3 miesiecy :)

My z Ola spimy przy otwartym oknie, Ola sie co prawda nie odkopuje (chociaz lubi sie zwinac w obwarzanek jesli spi sama (przy mnie spi prosto), ale za to zawsze wyciaga rece na zewnatrz i nad ranem zwykle ma lodowate. Ale nie lubi jak jej je przykrywam no i jest zdrowa, wiec stwierdzilam, ze nie ma cos sie przejmowac :)

Dziewczyny chciałam zmienić suwaćżek i dodać nowe aktualne zdjęcie Kamila i nie mogę nie mam tych ustawień konta. Czy po przejściu do działu dzieci urodzone nie można już uaktualniać konta czy co ???

juz wile dziwczyn o to pytalo cos sie popsulo nie da sie wejsc w aktualizacje
Azik miala sie tym zajac wszystkie cxekamy na jakies wiesci co jest z tymi kontami

reklama
Do góry