reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Karolek ma dzis 3 miesiace :) oj jak ten czas leci!

Jutro dzien Matuli wiec duzo zdrowka mamusie, i przedewszystkim cierpliwosc :) :) :)

osinka - polecam spiworek, warto, sa wersje na lato i zime wiec na pewno znajdziesz cos odpowiedniego dla Agatki ;)

reklama
osinka ładniutki radziłabym jesdnak rozmiar 74\80 bylby na dłuzej :)

Izka najlepsze życzenia dla Karolka!!!

Osinka, spokojnie kup większy. Agata przecież "tyje w oczach" ;D I napewno ją znajdziesz w śpiworku :laugh: , ja swoją znajdywałam zawsze, chociaż od porodu śpi w ytakim na 74cm (a miała 55cm)

Osinka: nie da rady. Peter ma większy u jak na razie górą jest śpiworek.

a mi się humor spipeprzył. miałam na allegro upatrzony komplet na chrzest i mi go przelicytowali.wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a w sklepach nic ciekawego.

tyje, tyje ;) mój mąż mnie atakuje, że ją przekarmiam, bo z 2480g doszła już do 5300g (wczoraj ważona) :p
wczoraj i ja lekko się zawahałam, jak koleżanka mi powiedziała, że jej Gabrysia tyle ważyła na początku 4 miesiącu życia 8)

reklama
kaska jak gdzies u ciebie jest swiat dziecka to tam zobacz bo ja u siebie takowe widzialam,sliczny jest-ja mialam podobny
a podobaja mi sie te ubranko do chrztu krasnal-ale moj wtedy mial miesiac i za duzy by byl
zobacz w swiecie dziecka

Do góry