reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

hej dziewczyny, wpadam na momencik.

zaliczyłam pozytywizm i chyba dwudziestolecie...

został mi tydzień doi slubu - i zaczynam się stresować, hmmmm

reklama
Azik- to będzie na pewno cudowny dzień.
Jest trochę załatwiania przed, a Ty masz na głowie jeszcze zaliczenia.
Trzymaj się!

My już po weselu kuzyna.
Co prawda byliśmy tylko chwilkę, ale zdążylismy nawet zatańczyć. ;D
Za duży hałas dla malutkiej (chociaz o dziwo w wiekszości przespała imprezę :laugh:)
Ale to nic, za 3 miesiące następny kuzyn się żeni, to sobie odbijemy (uwielbiamy razem tańczyć :D)

Mnie też obecność na liście nie przeszkadza.
A co do profili, to może nie możemy zmieniać, bo jesteśmy w zastrzeżonym wątku ???

Kaśka- miałaś za dużo problemów ostatnio i to może byc depresja.
Nie poddawaj się i walcz z tym. Jesteś dzielna!!! Dasz sobie radę!!!
Może rozmowa z przyjaciółką, jak radzą dziewczyny.
Takie wygadanie się pomaga.

Azik- czekamy na zdjęcia..i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

zmykam dziewczyny na spacer bo pogoda piękna i muszę się trochę pouczyć a jak jestem w domu to ciągle to bb kusi ::)

fioolka - nie daj sie zlemu nastrojowi :) moj maz tez najchetniej widzialby Ole spiaca albo grzecznie lezaca w lozeczku. ale nie kazdy facet musi miec takie same opiekuncze uczucia w stosunku do dziecka zwlaszcza tak malego. od tego wlasnie dziecko ma matke :) a tatus swoje nadrobi pozniej np. uczac jazdy na rowerze :) ja na razie powoli ucze meza- np. jak gadam sobie z Ola, to czasem go wolam na minutke zeby zobaczyl jak ona juz sie smiac potrafi. CO prawda on wytrzymuje krotka chwilke, ale przynajmniej przywiazuje sie do swego dziecka i uczy sie z nim byc :) A dla Oli ja i tak na razie jestem najwazniejsza. i to jaki mam humor. Wiec dziewczyno uszy do gory, twoja cora cie kocha i najszczesliwsza bedzie jak ty i twoj maz bedziecie zyli w zgodzie :)

Aniam pisze:
fioolka - nie daj sie zlemu nastrojowi :) moj maz tez najchetniej widzialby Ole spiaca albo grzecznie lezaca w lozeczku. ale nie kazdy facet musi miec takie same opiekuncze uczucia w stosunku do dziecka zwlaszcza tak malego. od tego wlasnie dziecko ma matke :) a tatus swoje nadrobi pozniej np. uczac jazdy na rowerze :) ja na razie powoli ucze meza- np. jak gadam sobie z Ola, to czasem go wolam na minutke zeby zobaczyl jak ona juz sie smiac potrafi. CO prawda on wytrzymuje krotka chwilke, ale przynajmniej przywiazuje sie do swego dziecka i uczy sie z nim byc :) A dla Oli ja i tak na razie jestem najwazniejsza. i to jaki mam humor. Wiec dziewczyno uszy do gory, twoja cora cie kocha i najszczesliwsza bedzie jak ty i twoj maz bedziecie zyli w zgodzie :)

Aniam dzieki za odzew :) juz mi troszke lepiej - a Mariusz bedzie moim mezem dopiero we wrzesniu ;D
pocieszam sie tym ze ma do mnie cierpliwosc i jeszcze nani razu zlego slowa nie uslyszalam od niego po moich humorkach - chyba mnie na swoj sposob kocha

dziewczyny a jak jest tak ciepolo to wasze maluszki w domciu jak sa ubrane?
zastanawiam sie czy moglby w domciu lezec w rampersiku z krotkim rekawkiem i skarpetkach?

sylwia532 pisze:
dziewczyny a jak jest tak ciepolo to wasze maluszki w domciu jak sa ubrane?
zastanawiam sie czy moglby w domciu lezec w rampersiku z krotkim rekawkiem i skarpetkach?

Tak właśnie leży teraz Martynka ;D
I dziś pierwszy raz miała krótki rękawek na spcerku :D

reklama
Syliwa: ja też się zastanawiam.

a jak dziś ubrałyscie dzieciaczki na spacerek. u mnie było 22 w cieniu i chyba za grubo Piotrak ubrałam na spacer.

Do góry