reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Mamaoli, najważniejsze, że wszystko skończyło się dobrze! Szkoda tylko, że mąż zostawił Cię na noc w takim nastroju, powinien był jakoś Cię pcieszyć, a nie zdołować :(

reklama
o matko!
Mamooli nie obwiniaj się! qrcze z tego co opisałaś to ta kobieta faktycznie dziwnie sie zachowała no bo jak nie zauważć niemowlaka w wózku!!! i to ona musiała z nim odjechać jak stał przy Tobie, a nie ze to Ty go zgubiłaś!
a wyjaśniła jakoś swoje zachowanie???
różni ludzie kręcą się po świecie, również tacy z poważnymi zaburzeniami ...

koga pisze:
o matko!
Mamooli nie obwiniaj się! qrcze z tego co opisałaś to ta kobieta faktycznie dziwnie sie zachowała no bo jak nie zauważć niemowlaka w wózku!!! i to ona musiała z nim odjechać jak stał przy Tobie, a nie ze to Ty go zgubiłaś!
a wyjaśniła jakoś swoje zachowanie???
różni ludzie kręcą się po świecie, również tacy z poważnymi zaburzeniami ...

Dla mnie też jest dziwne zachowanie tej kobiety.
Ale musiałaś przeżyć chwile grozy... :(
Straszne....

oj dziwna babka.cale szczescie ze wszysto sie skonczylo
juz tez bede pilnowac-zawsze wozek bede trzymac choc jedna reka

kiepsko sie czuje, od rana potwornie boli mnie zoladek i na nic nie mam sily :(
bylam z Ola na badaniu bioderek i wyszlo, ze na granicy normy :((( mamy cwiczyc w pozycji zabki i kontrola za 6 tygodni .

Przygnebilo mnie to :(
i oczko ropieje coraz mocniej (pediatra zbagatelizowal)

i w ogole marnie sie czuje.:(

Pocieszcie mnie.

Aniam: a z czego żołądek? bo chyba nie z Twojej diety. ja pocieszać nie potrafę. w sumie wiesz, że i tk ćwiczyć z małą trzeba. a oczko minie, u nas z tydzien temu ropiało 3 dni i samo przeszło. przemyawałam tylko co 1-2 godz. solą fizjol.

reklama
dzieki Kasiu :)

no wlasnie nie wiem o co chodzi z tym zoladkiem ??? boli mnie tak jakby ktos mnie w srodku nozem cial. najlepiej jest jak sie nie ruszam bo jakikolwiek ruch bardzo wzmaga bol.
Oli to oko ropieje od urodzenia, ostatnio rano nawet otworzyc nie moze takie posklejane. a pediatra nie widzi problemu.

Do góry