reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Mamaoli, najważniejsze, że wszystko skończyło się dobrze! Szkoda tylko, że mąż zostawił Cię na noc w takim nastroju, powinien był jakoś Cię pcieszyć, a nie zdołować :(

reklama
o matko!
Mamooli nie obwiniaj się! qrcze z tego co opisałaś to ta kobieta faktycznie dziwnie sie zachowała no bo jak nie zauważć niemowlaka w wózku!!! i to ona musiała z nim odjechać jak stał przy Tobie, a nie ze to Ty go zgubiłaś!
a wyjaśniła jakoś swoje zachowanie???
różni ludzie kręcą się po świecie, również tacy z poważnymi zaburzeniami ...

koga pisze:
o matko!
Mamooli nie obwiniaj się! qrcze z tego co opisałaś to ta kobieta faktycznie dziwnie sie zachowała no bo jak nie zauważć niemowlaka w wózku!!! i to ona musiała z nim odjechać jak stał przy Tobie, a nie ze to Ty go zgubiłaś!
a wyjaśniła jakoś swoje zachowanie???
różni ludzie kręcą się po świecie, również tacy z poważnymi zaburzeniami ...

Dla mnie też jest dziwne zachowanie tej kobiety.
Ale musiałaś przeżyć chwile grozy... :(
Straszne....

oj dziwna babka.cale szczescie ze wszysto sie skonczylo
juz tez bede pilnowac-zawsze wozek bede trzymac choc jedna reka

kiepsko sie czuje, od rana potwornie boli mnie zoladek i na nic nie mam sily :(
bylam z Ola na badaniu bioderek i wyszlo, ze na granicy normy :((( mamy cwiczyc w pozycji zabki i kontrola za 6 tygodni .

Przygnebilo mnie to :(
i oczko ropieje coraz mocniej (pediatra zbagatelizowal)

i w ogole marnie sie czuje.:(

Pocieszcie mnie.

Aniam: a z czego żołądek? bo chyba nie z Twojej diety. ja pocieszać nie potrafę. w sumie wiesz, że i tk ćwiczyć z małą trzeba. a oczko minie, u nas z tydzien temu ropiało 3 dni i samo przeszło. przemyawałam tylko co 1-2 godz. solą fizjol.

reklama
dzieki Kasiu :)

no wlasnie nie wiem o co chodzi z tym zoladkiem ??? boli mnie tak jakby ktos mnie w srodku nozem cial. najlepiej jest jak sie nie ruszam bo jakikolwiek ruch bardzo wzmaga bol.
Oli to oko ropieje od urodzenia, ostatnio rano nawet otworzyc nie moze takie posklejane. a pediatra nie widzi problemu.

Do góry