reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
ja wiedziałam o tej liście, ale jakoś nie przyszło mi do głowy aby mieć pretensje o to, że jestem na liście, ale w sumie nie wszyscy muszą chcieć tam być - jak dla mnie to nie ma żadnego problemu

tez nie mam nic przeciwko liście. a poza tym dziewczyny czy zauważyłyście że już wkrótce pojawią się pierwsze mamy marcowe 2007 roku. qurcze zazdroszce im ale samado nich należeć nie chce ;)

ja tak z innej beczki
czy mozecie zmieniac w swoim pprofilu zdjecie?
bo mnie cosik nie dziala,wchodze w profil ale nie moge zmienic akurat zdjecia :(

co do listy-nie wiedzialam o jej istnieniu i mi nie przeszkadza zupelnie-ale kazdy ma swoje zdanie
gorzej jakby ktos uzyczyl sobie mojego lub mojego synka zdjecie

Kaska, MamaOli i wszystkie dziewczyny, ktore lapie deprecha - sprobujcie pic Slotwinke i tran Mollera. Moze to brzmi smiesznie, ale faktycznie dziala na poprawe nastroju. Wiem bo sprawdzilam, a ogolnie mam dosyc ciezki charakter.
:laugh:

ja rowniez musze sie pozalic , rosnie mi osemka - buzka cala mnie boli , do tego ALex od paru dni jakas taka markotna jest - nie wiem czy glodna czy ja cos boli, apetytu nie mam,nie mam pokarmu i mam ochote przejsc juz na butelke ,
moj M mi coraz mniej pomaga - najlepiej zeby ALex siedzila w bujaczku albo spala a jak trzeba troche ponosic albo chociaz troszke z dzieckiem pogaworzyc -to do mamusi niesie albo musze mu zwrocic uwage i powiedziec co robic :( buuu
niedlugo wyjezdzam z mala do Polski i nie bedzie widzial naszej coreczki prawie 3 miesiace,juz nie chodzi mi o mnie tylko o Alex - moim zdaniem powinien wlasnie teraz najwiecej czasu z nia spedzac-a jest odwrotnie - powiem szczerze ze mam juz dosc - moje argumenty na nic sie zdaja - ryczec mi sie chce .....czasem mam nastroje jak w ciazy.....

co sie dzieje ??

Co do listy - Jus20sto, w sumie nie ma tam naszych danych osobowych, tylko nicki - mi to nie przeszkadza. Zgadzam się z Sylwią - że jakby chodziło o fotki to byloby inaczej.

reklama
monika.g pisze:
ja tak z innej beczki
czy mozecie zmieniac w swoim pprofilu zdjecie?
bo mnie cosik nie dziala,wchodze w profil ale nie moge zmienic akurat zdjecia :(

Od dłuższego czasu ta opcja nie działa. Ja już kilka razy próbowałam zmienić zdjęcie, ale nie wiem, gdzie wkleić link, bo tam gdzie zawsze się to robiło nie ma juz takiej opcji???

Do góry