reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

A ja jakos zadnej kobiety w ciazy spotkac nie moge, za to pelno kobiet z wozeczkami- i do nich zazwyczaj sie usmiecham a one odpowiadaja mi tym samym- (czuje sie conajmniej jak czlonkini jakiegos tajnego stowarzyszenia)

reklama
mam prosbe do tych ktore maja jezyk niemowlat i czy moglyby mi przeslac?mezyk mi usunal bo myslal ze niepotreezbne piernik jeden-a i jak juz ktos mi chetnie wysle to niech tu na watku napisze ze mi wysyla zebym 10 nie dostala ;)
z gory dziekuje

och tak mysl o ciazy i brzuszku ktory teraz nam obok siebie to piękna myśl
a kobietek w ciazy cala masa i teraz ciepelko odkrywaja brzuszki
jak to przepięknie wygląda
nasze sie chowały pod osłoną zimy

Już to kiedyś pisałam. Ja to mogę jak słonicachodzić w ciąży. Przed porodem nie mogłam się doczekać rozwiązania a zaraz po byłam wściekła że musze sie KAmilem dzielić. - Egoistka jedna. Kocham być w ciąży mimo że i komplikacje były i zgaga od 2 giego tygodnia i zazdroszcze wszystkim przyszłym mamom. I najpóźniej za dwa lata chce mieć dzidiusia nr 2.

reklama
ja wogóle nie myślę...chyba jakaś dziwna jestem, bo jeśli już takie plany się w mojej głowie pojawiają, to w kontekście,że każde z nas będzie miało "swoje" dziecko...ja jagunię, paweł tamto...tak jak wyżej pisała agawa cholernie nie lubię się jagodą dzielić...zaborcza się zrobiłam, chciałabym mieć dziecko na wyłączność...co się ze mną dzieje?

Do góry