reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

u mnie w nocy dzis nie najgorzej. O 21 polegl obudzil sie o 1:50 potem po 4. NO i potem bylo gorzej przysypuial na pare min i pobudka. Ale za to w dzien grzeczniutki spi i budzi sie na karmionko i dalej w kime, ale nie bede go za bardzo pochwalac bo do konca dnia jeszcze troszke zostalo.
W dzien z reguly malutko spi i tylko je i je wiec nic dziwnego ze 2,5 kg przytyl w 6 tygodni. Zastosowalam metode karmienia co 2 godziny i dzieki temu moze spi bo naje sie porzadnie.

reklama
A moja dziś je co godzinę lub dwie. Teraz poległa ;D i śpi, a ja chcę na spacer, więc zaraz jej jakoś będę musiała przerwać :-[ a na dworze zapewne dlaej pośpi ;)

Moja Karola też dziś miała godzinną przerwę w spaniu nocnym. Wymiekłam i oddałam ją Rafałowi.
Siedząc i karmiąc ją w nocy zastanawiam się ile mam z BB właśnie karmi :)

emila w nocy jak sie zdarzy ze sie obudzi to przewaznie 3-4 ale nie ma przerwy w spaniu zajada na śpiąco nawet oczek nie otwiera jak beczy domagając sie jedzenia

za to w dzien jak kiedys spala kiedy chciala tak teraz marudzi kiedy jest śpiąca musze wtedy dac jej smoka polozyc pieluszke blisko twarzyczki i zasypia
albo bujam ja w bujaczku wtedy usypia ekspresem ;D

Karol po kapieli przesypia 5h (sporadycznie 6h) a poznije co 3h sie budzi z przerwa o 5tej na kolke :( W dzien roznie jak jestem duzo na powietrzu to czesciej je - chce mu sie wiecej pic niz jesc - i spi 2 razy na dzien ok 11tej i 18tej (po ataku kolki) choc to tez rozne bo jak jade autem to zasypia zawsze :)

Miłego długiego weekendu!!!!!!!!!!
my dziś jedziemy na świeże powietrze. tylko nie wiemy kiedy wrócimy, jest to zależne:
a) czy Piotrek bedzie w miarę spokojny
b) czy Krzysiek dostanie więcej wolnego

reklama
Do góry