reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

u mnie w nocy dzis nie najgorzej. O 21 polegl obudzil sie o 1:50 potem po 4. NO i potem bylo gorzej przysypuial na pare min i pobudka. Ale za to w dzien grzeczniutki spi i budzi sie na karmionko i dalej w kime, ale nie bede go za bardzo pochwalac bo do konca dnia jeszcze troszke zostalo.
W dzien z reguly malutko spi i tylko je i je wiec nic dziwnego ze 2,5 kg przytyl w 6 tygodni. Zastosowalam metode karmienia co 2 godziny i dzieki temu moze spi bo naje sie porzadnie.

reklama
A moja dziś je co godzinę lub dwie. Teraz poległa ;D i śpi, a ja chcę na spacer, więc zaraz jej jakoś będę musiała przerwać :-[ a na dworze zapewne dlaej pośpi ;)

Moja Karola też dziś miała godzinną przerwę w spaniu nocnym. Wymiekłam i oddałam ją Rafałowi.
Siedząc i karmiąc ją w nocy zastanawiam się ile mam z BB właśnie karmi :)

emila w nocy jak sie zdarzy ze sie obudzi to przewaznie 3-4 ale nie ma przerwy w spaniu zajada na śpiąco nawet oczek nie otwiera jak beczy domagając sie jedzenia

za to w dzien jak kiedys spala kiedy chciala tak teraz marudzi kiedy jest śpiąca musze wtedy dac jej smoka polozyc pieluszke blisko twarzyczki i zasypia
albo bujam ja w bujaczku wtedy usypia ekspresem ;D

Karol po kapieli przesypia 5h (sporadycznie 6h) a poznije co 3h sie budzi z przerwa o 5tej na kolke :( W dzien roznie jak jestem duzo na powietrzu to czesciej je - chce mu sie wiecej pic niz jesc - i spi 2 razy na dzien ok 11tej i 18tej (po ataku kolki) choc to tez rozne bo jak jade autem to zasypia zawsze :)

Miłego długiego weekendu!!!!!!!!!!
my dziś jedziemy na świeże powietrze. tylko nie wiemy kiedy wrócimy, jest to zależne:
a) czy Piotrek bedzie w miarę spokojny
b) czy Krzysiek dostanie więcej wolnego

reklama
Do góry