reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
a jeszcze tak niedawno z niecierpliwością oczekiwałyśmy przyjścia naszych małych skarbów...ach miło sobie powspominać, chociaż szczerze przyznaję,ani przez chwile nie tęskniłam za czasami kiedy mała była jeszcze w brzuszku...może to dlatego,że pod koniec miałam już dosyć ciąży...

a ja dziś z rozrzewnieniem myslałam o czasie ciąży... I o tym, że Karola jest z nami prawie 5 tygodni, a mi wydaje się, że jest od zawsze :)

a mi brakuje brzuszka i to bardzo tej czkawki kopniaczkow.........................jak ogladam zdjecia to plakac mi sie chce lezka sie zakreci.........a jak widze na ulicy jakas babke w ciazy to sie wpatruje w brzuszek jak w obrazek-jak jaka psychopatka
teskno mi :(
ale za rodzenstwem dla kacpra mi nie spieszno

reklama
I ja kiedy widzę kobietę w ciąży to się wzruszam :) I mimowolnie mam na twarzy uśmiech :) Szkoda tylko, że kiedyś jak ja miałam brzuszek to kiedy szła jakaś babka z wóziem czy z dzieckiem czy też brzuszkiem to było wiadomo dlaczego mi się buzia cieszy, a teraz? Jak idę z psem czy do sklepu, bez małego to wygladam conajmniej dziwnie ;D

Do góry