reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Kati- wlasnie zobaczylam Cie na zdjeciu- gdzie Ty masz te 10 kg na plusie????Taka piękna dziewczyna!!!! To ja przy Tobie wpadam w kompleksy!

reklama
Ja tez mam problem z kg (umiescily sie paskudy w pupie i na brzuchu i za nic nie chca zejsc) - a podobno podczas karmienia tak sie mialo chudnac ?! Jak na razie widze ze schudnac to mi sie uda dopiero jak skoncze karmic, co nie jest mila perspektywa bo mysle o tym zeby karmic rok :(

maga_86 pisze:
sylwia my już jesteśmy po...nie czekałam do czasu kontroli u gina(idę 12 maja) uznałam,że skoro już dawno prestałam odczuwać szwy i mam ochotę to mogę...mogę ci powiedzieć,że nie bolało, choć odczucia są zdecydowanie inne niż przed ciążą...

W nawiązaniu do tego tematu, jeśli mogę spytać dziewczyn, które są już po: jest gorzej czy lepiej? ::)

reklama
u mnie ok i jestem bardzo zadowolona tylko trzeba pozycje przestudiować od nowa bo na razie misjonarska się kłania ale jest bardzo dobrze ;D

Do góry