K
KingaP
Gość
ja nie przełknęłabym zimnego rosołu, Rafał ostatnio odgrzewał mi 3 razy
Teraz luksus się skończy, bo od jutra wraca do pracy
Teraz luksus się skończy, bo od jutra wraca do pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
azik pisze:byłam dziś u lekarza i dostałm skierowanie na usg serca (mojego) zgadnijcie na kiedy termin.....
na listopad !!!!!!!!!!!!!!!!!!
katiNJ pisze:Azik, o matko... Jak ktos bardziej chory to do listopada moze sie calkiem rozlozyc w oczekiwaniu na badanie.
Moj synek rowniez jak tylko zaczynam jesc domaga sie uwagi. Od 3 dni zaczelam sie odchudzac ale chyba sobie musze zwiekszyc liczbe kalorii bo mleczko zrobilo sie cienkie i jeszcze go mniej niz bylo ( dzidzia dostaje 2-3 porcje mojego mleka), pozatym jakos kiepsko sie czuje. I nie wiem co to robic , 10kg na plusie. Staralam sie jesc 1100kalorii dziennie ale to chyba za malo. Jak myslicie? Glodna jestem jak wilk, pije mnostwo wody. Kurcze to bardziej nadaje sie do watku "zrzucamy kg"