Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ANIK78 pisze:Dziewczyny, a może zacznijmy same pić herbatki z kopru włoskiego, może w ten sposób pomożemy maluszkom, co o tym myślicie??
Aniam pisze:Osinko- czemu mialas cc?
A jak twoj brzuszek? Bo ja tez po cc i nadal mam spory brzuszek. Co prawda z dnia na dzien mniejszy, juz jest tylko 87 cm w pasie (w ciazy bylo 112 cm), ale nadal jest.
Na szczescie juz nie boli i prawie wszystko moge robic :laugh:
osinka pisze:mokkate - wkładki muszę mieć, bo mam małe plamienia, szczególnie po karmieniu
krwawienie ustało w 3 dobie, położne mówiły mi że to dlatego, że od razu po cc dostawiłam małą do piersi - Agata przyssała się na 2 pełne dni non stop ekspresowo mi się macica obkurczała (podobno)
Bacia , zycze z calego serca zeby te skurcze byly te wlasciwe!Trzymam kciuki i wracaj ze szpitala rozdwojona!!!!!!!!bacia pisze:A ja chyba wkońcu dostałam skurczy teraz czekam na męża i do szpitala zobaczymy.