reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

hehe Kinga u mnei Kuba z noszeniem identycznie. Nawet jak sie trzyma na rękach a sie stoi to juz źle. Trzeba chodzic nawet w nocy az nie zasnie.

reklama
Aniam pisze:
Osinko- czemu mialas cc?
A jak twoj brzuszek? Bo ja tez po cc i nadal mam spory brzuszek. Co prawda z dnia na dzien mniejszy, juz jest tylko 87 cm w pasie ;) (w ciazy bylo 112 cm), ale nadal jest.
Na szczescie juz nie boli i prawie wszystko moge robic :laugh:

miałam konsultacje okulistyczne w szpitalu i jeszce kilka innych "szopek", ale na szczęście wszystko zakończyło się pomyslnie

mój brzuchol ok, po powrocie do domu bałam się odkleić plaster, ale po dwóch dniach mąż mnie zmusił ;) leciutko mnie niekiedy pobolewa z jednej strony jak za dużo poszaleję po domu
w szpotalu miałam w ostatniej chwili 112 w pasie, teraz nie wiem, rano się zmierzę ;) prawdę mówiąc duży nie jest
a najważniejsze, że nie muszę juz używać podpasek!!!! :laugh:

Osinko- to bardzo szybko Ci sie skończyło.
Ja jeszce nie rozstaje się z wkładkami.

Anik- z tymi herbatkami jesty jeden problem- pobudzają laktację.
Kiedy ją piłam, to wiecznie mnie mleko zalewało.

Kinga- jak już sie zdążysz przyzwyczaic, to Karolina bedzie przesypiała noce ;D ;)

mokkate - wkładki muszę mieć, bo mam małe plamienia, szczególnie po karmieniu
krwawienie ustało w 3 dobie, położne mówiły mi że to dlatego, że od razu po cc dostawiłam małą do piersi - Agata przyssała się na 2 pełne dni non stop ;) ekspresowo mi się macica obkurczała (podobno) ;)

osinka pisze:
mokkate - wkładki muszę mieć, bo mam małe plamienia, szczególnie po karmieniu
krwawienie ustało w 3 dobie, położne mówiły mi że to dlatego, że od razu po cc dostawiłam małą do piersi - Agata przyssała się na 2 pełne dni non stop ;) ekspresowo mi się macica obkurczała (podobno) ;)

Aaa.... myślałam, że już nie plamisz. Ale w 3 dobie, to naprawdę super ekspres :)

Osinka, mi tez Ole zaraz po cc przystawili do piersi, ale niestety podpaski to nadal dla mnie mus. I nie widac konca.
Waga przestala spadac :( nie mam sie w co ubrac, wchodze jedynie w dresy ciazowe (troche za luzne co prawda); moze uda mi sie pod koniec tygodnia udac do najblizszego sklepu na pol godzinki kupic sobie cos na pupe ;)

Osinka, to w koncu kroili ci na zimno?

Moj maz sie paskudnie rozchorowal i zeby malej nie zarazic ma zakaz kontaktow z nia. :( Siedzi w drugim pokoju :(

dzisiaj byłam po raz pierwszy od czasu porodu na uczelni, grupa zrobiła mi i jagódce niesamowity prezent, dostałyśmy karuzelę z pluszowymi zabawkami, smoczek, buciki, czapeczkę, skarpetki i gąbkę do wanienki(taką, na której można położyć dziecko)jestem bardzo mile zaskoczona :)

reklama
Do góry