reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
iwosz pisze:
Koga- to jak on się u ciebie bezczelny pokaże to daj mu w dziób i skieruj na Warszawę ;D

spoko masz to u mnie jak w banku ;) :laugh: :laugh: :laugh:

aniam - fajny sen, trzeba było małą o termin podpytać ;)

ja tez mam dla Was pozdrowienia.przesyla je Felqua. miewa sie dobrze i mowila zeby przekazac mamom nierozwdwojonym ze porod da sie przezyc, nie jest tak zle (co mnie osobiscie bardzo pociesza)!!! malenstwo sliczne :) i jutro juz beda w domciu.

Dzięki za pozdrowienia :)

Mam pytanie do dziewczyn, któe chodziły na SR.
Czy teraz można w czasie porodu pić?
Gdzieś wyczytałam,ze mozna wziąć butelke wody mineralnej.
Pamiętam, że kiedy wzięłam łyczek wody (bez pozwolenia) to od razu mnie cewnikowali...

Dziewczyny jak byłam mała ( a były to odległe czasy prlu gdzie wszystkiego brakowało) wysypałam 1 kg cukru na parapet żeby bocian jak poleci zatrzymał się a ja chciałam mu powiedzieć że jak będzie wracał na wiosnęz ciepłych krajów żeby mi przyniósł braciszka albo siostrzyczkę. Jak myślicie jak teraz wysypie kilo cukru to wcześniej przyjdzie????

mokkate pisze:
Dzięki za pozdrowienia :)

Mam pytanie do dziewczyn, któe chodziły na SR.
Czy teraz można w czasie porodu pić?
Gdzieś wyczytałam,ze mozna wziąć butelke wody mineralnej.
Pamiętam, że kiedy wzięłam łyczek wody (bez pozwolenia) to od razu mnie cewnikowali...

U nas położna mówiła nie tylko, że można, ale że bardz poleca mieć i radziła te butelki z dozownikiem, żeby było nam wygodniej, również np. polać sobie nią po twarzy :-)

reklama
U nas oprócz wody można zjeśc nawet batonik lub kawałek czekoladki, żeby się wzmocnić. Opowiadał, że kiedyś dziewczyna miała ze sobą pół bochenka chleba i kiłbasę, ale nie pozwoliły jej tego zjeść. ;D

.png

Do góry