reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
iwosz pisze:
Koga- to jak on się u ciebie bezczelny pokaże to daj mu w dziób i skieruj na Warszawę ;D

spoko masz to u mnie jak w banku ;) :laugh: :laugh: :laugh:

aniam - fajny sen, trzeba było małą o termin podpytać ;)

ja tez mam dla Was pozdrowienia.przesyla je Felqua. miewa sie dobrze i mowila zeby przekazac mamom nierozwdwojonym ze porod da sie przezyc, nie jest tak zle (co mnie osobiscie bardzo pociesza)!!! malenstwo sliczne :) i jutro juz beda w domciu.

Dzięki za pozdrowienia :)

Mam pytanie do dziewczyn, któe chodziły na SR.
Czy teraz można w czasie porodu pić?
Gdzieś wyczytałam,ze mozna wziąć butelke wody mineralnej.
Pamiętam, że kiedy wzięłam łyczek wody (bez pozwolenia) to od razu mnie cewnikowali...

Dziewczyny jak byłam mała ( a były to odległe czasy prlu gdzie wszystkiego brakowało) wysypałam 1 kg cukru na parapet żeby bocian jak poleci zatrzymał się a ja chciałam mu powiedzieć że jak będzie wracał na wiosnęz ciepłych krajów żeby mi przyniósł braciszka albo siostrzyczkę. Jak myślicie jak teraz wysypie kilo cukru to wcześniej przyjdzie????

mokkate pisze:
Dzięki za pozdrowienia :)

Mam pytanie do dziewczyn, któe chodziły na SR.
Czy teraz można w czasie porodu pić?
Gdzieś wyczytałam,ze mozna wziąć butelke wody mineralnej.
Pamiętam, że kiedy wzięłam łyczek wody (bez pozwolenia) to od razu mnie cewnikowali...

U nas położna mówiła nie tylko, że można, ale że bardz poleca mieć i radziła te butelki z dozownikiem, żeby było nam wygodniej, również np. polać sobie nią po twarzy :-)

reklama
U nas oprócz wody można zjeśc nawet batonik lub kawałek czekoladki, żeby się wzmocnić. Opowiadał, że kiedyś dziewczyna miała ze sobą pół bochenka chleba i kiłbasę, ale nie pozwoliły jej tego zjeść. ;D

.png

Do góry