reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

KingaP pisze:
Ciekawe co tam z naszą moniką.g ??
Kingus u mnie bez zmian,nasprzatalam sie jak glupia,podlogi nawet mylam i nic. Cos tam mnie lekko pobolewa ale chyba jeszcze nie czas na mnie :( W sumie to dobrze bo jakos wole po poniedzialku.

reklama
Jejku,pare dni mnie nie bylo i jakie niespodzianki(a raczej spodzianki ;D ),tyle nowych dzieciaczkow sie pojawilo,ze odrazu mi sie humor poprawil i podnioslam sie na duchu.
SERDECZNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH NOWYCH MAM I ICH POCIECH

mokkate pisze:
KingaP pisze:
My z Rafałem mamy ksywkę BOCIANY!!! Bardzo proszę się odczepić ;D ;D ;D

To od nazwiska???

nie, nie :) Mój Rafał bardzo lubi bawić się z dziećmi i często gania je mówiąc, że złapie zaraz jakąś małą żabę. Drogą dedukcji wyszło, że musi być bocianem... Ja zostałam Bocianową.

Bardzo proszę o nieuszkadzanie bocianów!!! :p :p :p

mokkate pisze:
Dzięki za pozdrowienia :)

Mam pytanie do dziewczyn, któe chodziły na SR.
Czy teraz można w czasie porodu pić?
Gdzieś wyczytałam,ze mozna wziąć butelke wody mineralnej.
Pamiętam, że kiedy wzięłam łyczek wody (bez pozwolenia) to od razu mnie cewnikowali...

mi nie pozwalali pic w czasie porodu
mialam mopkre gaziki moglam sobie nawilzyc usta czy przetrzec czolo ale pic nie pozwolili a usychałam

Witajcie z powrotem! Dzisiaj wrocilismy ze szpitala,padam z niewyspania bo lezelismy na bardzo koncertowej sali. Pozdrawiamy wszystkich serdecznie!

hej felqua! fajnie, że już w domku!

a tak z innej beczki - ukulturalniliśmy się dzisiaj z mężem ww teatrze - sztuka była niezła, świetne kostiumy - Krukówna biegała w stringach i bez stanika ;) :laugh: - było na co popatrzeć :laugh:

reklama
Do góry