reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

KingaP pisze:
Ciekawe co tam z naszą moniką.g ??
Kingus u mnie bez zmian,nasprzatalam sie jak glupia,podlogi nawet mylam i nic. Cos tam mnie lekko pobolewa ale chyba jeszcze nie czas na mnie :( W sumie to dobrze bo jakos wole po poniedzialku.

reklama
Jejku,pare dni mnie nie bylo i jakie niespodzianki(a raczej spodzianki ;D ),tyle nowych dzieciaczkow sie pojawilo,ze odrazu mi sie humor poprawil i podnioslam sie na duchu.
SERDECZNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH NOWYCH MAM I ICH POCIECH

mokkate pisze:
KingaP pisze:
My z Rafałem mamy ksywkę BOCIANY!!! Bardzo proszę się odczepić ;D ;D ;D

To od nazwiska???

nie, nie :) Mój Rafał bardzo lubi bawić się z dziećmi i często gania je mówiąc, że złapie zaraz jakąś małą żabę. Drogą dedukcji wyszło, że musi być bocianem... Ja zostałam Bocianową.

Bardzo proszę o nieuszkadzanie bocianów!!! :p :p :p

mokkate pisze:
Dzięki za pozdrowienia :)

Mam pytanie do dziewczyn, któe chodziły na SR.
Czy teraz można w czasie porodu pić?
Gdzieś wyczytałam,ze mozna wziąć butelke wody mineralnej.
Pamiętam, że kiedy wzięłam łyczek wody (bez pozwolenia) to od razu mnie cewnikowali...

mi nie pozwalali pic w czasie porodu
mialam mopkre gaziki moglam sobie nawilzyc usta czy przetrzec czolo ale pic nie pozwolili a usychałam

Witajcie z powrotem! Dzisiaj wrocilismy ze szpitala,padam z niewyspania bo lezelismy na bardzo koncertowej sali. Pozdrawiamy wszystkich serdecznie!

hej felqua! fajnie, że już w domku!

a tak z innej beczki - ukulturalniliśmy się dzisiaj z mężem ww teatrze - sztuka była niezła, świetne kostiumy - Krukówna biegała w stringach i bez stanika ;) :laugh: - było na co popatrzeć :laugh:

reklama
Do góry