reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Tez mam ten problem- kupilam tylko 1 stanik, troszke wiekszy od aktualnego rozmiaru, a drugi dokupie jak juz bede widziala co sie z biuscikiem zrobilo :)

reklama
laski! a ile zapakowałyście do torby szpitalnej wkładek laktacyjnych? chyba nie ma sensu brać całej dużej paczki, co???

Jeszcze jedno (to chyba do mamuś): jakiego dezodorantu używacie? Musi byc bezzapachowy, bo maluszki są bardzo wyczulone na zapach i nie wiem co mam kupić...

ja używam herbiny, bo jest bardzo delikatna i nie uczula a kompletnie z zapachów się nie wyjałowisz, położna mówiła, że zapachy muszą być bardzo delikatne i żeby nie używać perfum i perfumowanych dezodorantów
wkładek wzięłam całą paczkę (30sztuk) ale chyba przepakuję , bo całe pudełko to rzeczywiście za dużo

Ja też uzywam Herbiny.
I faktycznie - chyba całe opakowanie wkładek, to za dużo.
Zawsze moze mąż donieść, a w torbie będę miała trochę więcej miejsca.
Dzięki Kinga!

dziewczyny! przeczytałam kiedyś (dostałam kilka maili o tej samej treści od różnych osób), że nie powinno się stosować anytperspirantów, bo zatykają gruczoły potowe i może to doprowadzać do różnych historii rakowych. Od tej pory nie używam ich, bo w mojej rodzinie (i tata i babcia, dziadek) umarli na raka, więc jestem przewrażliwiona na tym punkcie... Mogę Wam podesłać te maile, chociaż wydaje mi się, że to tu umieszczałam kiedyś...

Spróujcie klinnąć na kogokolwiek, żeby wejść w jego profil...

Mi się pojawia komunikat: NIE MOŻESZ PRZEGLĄDAĆ KAŻDEGO PROFILU. Czy to jakaś kara? :)

co do wkladek do wzielam tylko sztuk 4,w razie zalania maz dowiezie i tak podklady zajmuja juz pol torby............

reklama
Do góry