reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Tez mam ten problem- kupilam tylko 1 stanik, troszke wiekszy od aktualnego rozmiaru, a drugi dokupie jak juz bede widziala co sie z biuscikiem zrobilo :)

reklama
laski! a ile zapakowałyście do torby szpitalnej wkładek laktacyjnych? chyba nie ma sensu brać całej dużej paczki, co???

Jeszcze jedno (to chyba do mamuś): jakiego dezodorantu używacie? Musi byc bezzapachowy, bo maluszki są bardzo wyczulone na zapach i nie wiem co mam kupić...

ja używam herbiny, bo jest bardzo delikatna i nie uczula a kompletnie z zapachów się nie wyjałowisz, położna mówiła, że zapachy muszą być bardzo delikatne i żeby nie używać perfum i perfumowanych dezodorantów
wkładek wzięłam całą paczkę (30sztuk) ale chyba przepakuję , bo całe pudełko to rzeczywiście za dużo

Ja też uzywam Herbiny.
I faktycznie - chyba całe opakowanie wkładek, to za dużo.
Zawsze moze mąż donieść, a w torbie będę miała trochę więcej miejsca.
Dzięki Kinga!

dziewczyny! przeczytałam kiedyś (dostałam kilka maili o tej samej treści od różnych osób), że nie powinno się stosować anytperspirantów, bo zatykają gruczoły potowe i może to doprowadzać do różnych historii rakowych. Od tej pory nie używam ich, bo w mojej rodzinie (i tata i babcia, dziadek) umarli na raka, więc jestem przewrażliwiona na tym punkcie... Mogę Wam podesłać te maile, chociaż wydaje mi się, że to tu umieszczałam kiedyś...

Spróujcie klinnąć na kogokolwiek, żeby wejść w jego profil...

Mi się pojawia komunikat: NIE MOŻESZ PRZEGLĄDAĆ KAŻDEGO PROFILU. Czy to jakaś kara? :)

co do wkladek do wzielam tylko sztuk 4,w razie zalania maz dowiezie i tak podklady zajmuja juz pol torby............

reklama
Do góry