K
kasiula matula
Gość
Hej w koncu w domciu
prosze o uzupełnienie do listy że moja Emilka ważyła 3350 i miała55cm
prosze o uzupełnienie do listy że moja Emilka ważyła 3350 i miała55cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pytia,nie wiem czym sa spowodowane.Napewno nie glodem,ani tym ze ma mokro.NIe wiem czy w tak rannym wieku moze brzuszek bolec,wlasnie sie z Bartkiem nad tym zastanawialismy.Czytalam gdzies ze dzieci podobnie tak maja- czasami poprostu chce im sie pomarudzic-z nudy naprzyklad,albo kiedy chce zeby sie ktos nimi zajmowal.My probujemy roznych sposobow-spiewamy,kolysamy,ja przystawiam do piersi zeby sobie pocmokala,ale jak sie uprze to i tak nic nie daje.pytia pisze:Benita, a te koncerty Majeczki czym są spowodowane - bóle brzuszka czy tak sobie po prostu marudzi? Jak sobie z tym radzicie? Ja staram się popołudniami choćby na godzinkę się zdrzemnąć, bo notoryczne zmęczenie kiepsko na mnie działa. Nocki są różne, raz jest lepiej, raz gorzej. Za to jak Jasiowi nic nie dolega i brzuszek go nie męczy to jest bardzo grzeczny. Juz zaczyna się rozglądać dookoła i przyglądac twarzom i przedmiotom.