reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Asia_k, polecam prześledzenie wątku "Wózek" - jest "u nas", tj. w "marcówkach" :-)
Ja osobiście waham się pomiędzy Deltimem a Roanem Maritą.

reklama
Właśnie chyba w wydarzeniach na polsacie było o tym, jak to w lutym i marcu są przeprłnione porodówki ;D Że najwięcej dzieci rodzi się właśnie wtedy i że ma to związek z terminem poczęcia - letnią porą... ;D

A u nas akurat - mąż zrobił sobie prezencik urodzinowy, a że urodziny ma w czerwcu... :laugh: :laugh: :laugh:

serdeczne gratulacje dla justy i izki!!

kati jak dobrze ze juz w domku, no i ze mezus mogl byc przy tobie tyle czasu!!marzenie :)

jesli chodzi o poczecie to czytalam ze lato to super pora bo wtedy jest sie dobrze odzywionym, wypoczetym (bo urlopy i wakacje) i w dobrym nastroju bo jest sloneczko i jest cieplutko i dzieciaczki z takiego poczecia sa super (pod kazdym wzgledem: i zdrowia i zachowania).
no zobaczymy glownie jesli chodzi o to zachowanie :)

:laugh: :laugh: :laugh:

Ja akurat jestem lutowa - więc poczęta jakoś w maju ;D Czyli też "wszystko przez wiosnę" ;D

Catherinka dzięki za namiary na wątek "wózek" troszkę juz mi się rozjaśnia w głowie ten temat dzięki Waszym poradom.
Słuchajcie co to może być? Ostatnio pod prawą piersią mam takie miejsce które jest dziwnie mocno napięte czasem nawet wydaje mi się że skóra w tym miejscu mi cierpnie. Właśnie teraz Brzusio znów mocno się napina chyba położę się, może przejdzie?

dziewczyny! podłamałam się trochę, bo Rafał przyniósł dziś grafik na marzec i ma tylko jeden tydzień urlopu, drugiego tygodnia wziąć nie może... Załamka :(

:(
przytul.gif

Mój Marcin ma tydzień w okolicach mojego terminu, a potem tydzień pracy i kolejny tydzień, bo ciągeim wziać nie może, mimo, że połowa to zaległy za tamten rok.
Ale KingaP może jednak jakoś coś się jeszcze uda zmienić, może coś się okaże na bieżąco...

reklama
Do góry