reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
No nie tylko 3 dni- ale az 3 dni! Ciekawe ile z nas zdazy sie rozdwoic przed 1 marcem!
Kati super ze juz jestes w domku- naprawde szybciutko Was wypuscili. Gratulacje dla Just20sto i Izka -mummy-to be!!!!

Pytia jak sobie patrzę na Twojego Jasia to aż..... Natalka mi się w brzuszku przekręca:-))))
Mamo Boo chyba mamy te same obawy, boję się że kiedy to wszystko się zacznie będę sama w domku. Muszę jeszcze wytrzymać do wtorku, bo mój Łukasz będzie miał już wtedy urlop i myślę że będę się już wtedy czuła troszkę bezpieczniej i pewniej. Wielkich oznak porodu chyba jeszcze nie mam lub ich nie doostrzegam ale po doświadczeniach mojej koleżanki uświadomiłam sobie że tak naprawdę to ta chwila może przyjść niespodziewanie. Wyobraźcie sobie że Agatka urodziła Bartusia w 1 godzinkę!!! I to jej pierwszy poród:-))) Ledwo dojechali do szpitala. Dzień wcześniej pojawił się czop śluzowy z krwią potem trochę skurczy a następnego dnia wieczorkiem zaczęło się i bardzo szybko i dobrze skończyło.
Wczoraj widziałam już bazie 8)
PROŚBA WIEEELKA!!!
pomóżcie marcowe (i nie tylko) mamy. Stoimy teraz przed wyborem WÓZKA może macie jakieś wskazówki, konkretne modele do polecenia?
zastanawiamy się czy nowy czy też używany ale lepszej firmy. Teściowie chcą nam go kupić ;)
cenowo mamy się zmieścić w kwocie ok. 700-1000zł.
Słuchajcie dziś śniły mi się truskawki i już rano je jadłam ;D Pychotka :laugh

Serdeczne gratulacje dla KatiNJ i Izki!!!!!!!!!!!
Kati - szybciutko cię wypuścili do domku, fajnie :) Ubrankami się nie przejmuj. Mój synek ma niby 56 cm, a rozmiar 56 też w zasadzie za szeroki, bo jest szczuplutki. Jak taki głodomor z niego to na pewno szybko wrośnie w ubranka! Zyczę dużo sił i radości z maleństwa!

jakie nudy....mezyk w pracy i caly dzien sama
jutro idzie na nocke i mam nadzieje ze bobik nie zrobi nam niesppodzianki

reklama
Ogromne gratulacje mamuśki!!!
A u mnie poza czopem nic się nie dzieje, dziś schodzi mi cały dzień i nic. :(
.png

Do góry