reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dziewczyny, już chyba wyczaiłam, o co chodzi. Po różnych próbach i zmianach (w tym wprowadzeniu całej listy od nowa) doszłam do wniosku, że wytłumaczenie chyba jest jedno: wszystkie dane nie mieszczą się okienku i dlatego, po wprowadzeniu kolejnych osób i suwaczków, część danych przestała być widoczna na forum. W związku z tym na razie skasowałam suwaczki - żeby wszyscy byli na liście. Ale nie mam pomysłu, jak zrobić, żeby była i lista i suwaczki i wszystko się mieściło :( Może macie jakąś podpowiedź?
Czy mam zostawić listę tak, jak jest teraz?

reklama
Hej Kochana!
dzisiaj juz troszke lepiej, tzn. duuzo lepiej:)powoli chyba wracam do siebie, a maluszek caly czas sie wierci, hihi, wiec chyba dobrze z nim:)
zastanawiam sie tylko, czy takie czeste usg, w zaden sposob nie zaszkodza dzieciaczkowi??

dziekuje za troske:)

buziaki:*

Aniu, bardzo mi przykro:(strasznie Ci wspolczuje, tym bardziej ze sama omalo co nie stracilam po raz kolejny maluszka...glowa do gory Kochana!jescze bedziesz sie cieszyła ze swojego malenstwa!i mam nadzieje, ze nastapi to jak najszybciej!sciska Cie mocno Kochcna!!

ostatnio oglądałam program o usg maluszków... ono im nic nie szkodzi... tylko hałasuje... w momencie robienia usg maluszek słyszy ultradźwięki niesłyszalne dla nas a dla niego to tak jakby przejeżdzał pociąg z prędkośćia km/h...
i ponoć jest to udowodnione że często takie maluszki są leworęczne... ale to przecież nic takiego...

Trzymaj się cieplutko...

reklama
dziekuje Ci axxa Kochana!uspokoilas mnie tym co napisalas:)lekarze tez mi mowili, ze to nieszkodliwe, ale ja oczywiscie myslalam, ze to tylko takie ich gadanie, zeby mnie nie denerwowac, a teraz wiem ze nie.heh, dzieciaczek moze byc nawet leworeczny, wazne zeby byl zdrowy,zeby w ogole był...żył..

Do góry