reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

aniu, strasznei mi przykro.  :-[
glowa do gory i nie zalamuj sie. zycze ci wszystkiego nalepszego i szybkiego ponownego zaciazenia.

reklama
Witaj nastka w klubie marcowek.Jezeli chodzi o bole w podbrzuszu to tak zdarzaja sie czasem,czy sa grozne?to zalezy jaki ten bol ma charakter,jezeli przypomina bole miesiaczkowe,takie skurczowe to trzeba isc do lekarza,a takie jakby ciagniecia to wlasnie wiezadla.a lepiej dmuchac na zimne i dowiedziec sie od specjalisty.lekarze czesto zapisuja NOSPE,nawet w poznej ciazy na twardnienia brzuszka.

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, troszke mi ulżyło, jednak moje bóle maja chyba bardziej charakter miesiączkowy.
I muszę chyba zmienić ginekologa, bo ten mój na pierwszej wizycie tylko mnie zbadał, potwierdził ciążę,ale wogóle ze mną nie porozmawiał, nie zapytał jak sie czuję, nie powiedział co powinnam a czego nie, nie zmierzył mi ciśnienia no i zlecił badania krwi a moczu juz nie. Czy to wszystko normalne?? Czy jednak jest on kiepski i powinnam iść do innego??
PS.Strasznie się cieszę,że znalazłam tą stronę, jesteście, bardzo pomocne. Pozdrowiam :)

Pytałam administratora, moje przypuszczenia się potwierdziły: każdy post ma ograniczona objętość. Więc na razie zostawiam tak jest, czyli pełna lista bez suwaczków :) Fakt - teraz widać, ile nas jest :)

Witaj Nastka wśród nas - my też się cieszymy, że do nas trafiłaś :) Dziewczyny mają rację: jak najszybciej do ginekologa. Jeśli ten, do którego chodzisz, nie ma czasu, żeby z tobą porozmawiać, to trzeba pomyślec o zmianie. Ja bym na twoim miejscu poszła jak najszybciej do niego - zobaczysz, co powie i jak się zachowa. Ale popytaj na wszelki wypadek wśród znajomych o sprawdzonego gina, na którym można polegać. Zawsze można pójśc do drugiego lekarza, żeby się upewnić. A jak ten pierwszy okaże się do kitu, to bedziesz wiedziała, na kogo zmienić.
Pozdrawiam i dopisuję do naszej szczęśliwej listy :)

Jutro idę do innego gin a właściwie do innej bo to pani doktor ;) Zobaczę co mi powie i jak będzie wyglądała pierwsza wizyta u niej i wtedy będę miała porównanie (zpbaczymy co mi powie, jakie zleci badania itd) i oczywiście powiem jej o moich dolegliwościach (mam nadzieję, że to nic groźnego). Poza tym ona pracuje u nas w szpitalu na oddziale ginekologiczno-położniczym więc kolejny plus:)
Jutro po wizycie dam znać, trzymajcie kciuki.papa

reklama
Do góry