reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
MamaBoo naprawdę nie martw się, tylko zmobilizuj i powiedz sobie, że coś znajdziesz! Na pewno się uda!

A ja wg terminu ruchów powinnam urodzić dokładnie w 40 tygodniu :-)

monika.g pisze:
My niby wiemy ze chlopak ale ja nie jestem pewna . Wczesniej lekarz mowil ze dziewczynka. Uwierze jak zobacze :)
:-)

Tylko, że jak wczoraj weszłam do dwóch sklepów z ubrankami to było ciężko... bo dziewczynki na lewo, a chłopcy na prawo... No to odwróciłam się i wyszłam... I smutno mi się zrobiło, że się maleństwo na mnie obraziło i nie chce pokazać :( :-)

Przykro mi, MamaBoo :( Ale tamto mieszkanko tez tak wyskoczyło niespodzianie, więc teraz też na pewno się coś fajnego trafi. Trzymam kciuki. A swoją drogą, strasznie wkurzająca taka niesłowność w tej agencji!

Mama Boo- widocznie tak miało byc.
Moja siostrra tez już miała mieszkanie i też agencja ją wystawiła.
A teraz trafiło jej się o wiele lepsze- większe i z balkonem.
U Was też tak będzie!

Co do ruchów, to Daria urodziła się dokładnie w 40 tygodniu, a teraz też by tak wychdziło ;D

Dobrze, że Kaśka jest pod fachowym okiem specjalistów.
Osinko- Ty nasze centrum wiadomości ;D!!
Czy mozesz pozdrowić Kaśkę od dziewczyn ze Śląska?
Bardzo o to prosiły... :)

Jesteście kochane wszystkei razem i każda z osobna :-* :-* Zaraz jedziemy oglądać kolejne mieszkanie i potem napiszę co i jak. Sama jestem ciekawa co to będzie.

sylwia: nic sie nie boj, moze do tego czasu jak zaczniesz rodzic to ta pielegniarka pojdzie na chorobowe na przyklad :) bo nie zniesie napiecia juz.
a co do personelu to wiem ze u nas w szpitalu jak mloda dziewczyna rodzi a jest panna tzn. ma to dziecko troche za wczesnie niz powinna to potrafia do niej powiedziec " co sie teraz drzesz, trzebabylo dupy nie dawac". serio slyszalam juz od kilku osob ze tak sie zwracaja. koszmar ja normalnie to bym taka babe rozerwala na strzepy i zrzucila na burze hormonow podczas porodu ;)

mama boo: ja tez trzymam kciuki, i mam nadzieje ze tym razem nikt was nie oszuka, a swoja droga to moze rzeczywiscie tak mialo byc, moze tamto mieszkanie mialo jakis ukryty defekt i teraz ktos kto je wynajmie bedzie sie z nim meczyc? ja tak sobie tlumacze :) zycze powodzenia z tym nowym mieszkankiem.
jesli chodzi o ruchy to mi wyszlo wlasnie ze 20 luty, wg pierwszego usg 19 marzec, wg drugiego 16 marzec a wg OM 22 marzec. i badz tu madry, ale my tak sobie liczymy a dzidzia i tak nas zaskoczy na bank i powie ze zadna z wyznaczonych dat jej nie pasuje :) i wybierze sobie inna :D

reklama
Do góry