reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

dziewczyny ja juz dawno myślałam o zmaine lekarza ale w tym zadupiu gdzie mieszkam jet ich tylko dwóch stara panna bez dzieci ( i ona właśnie leczy moje dziecko) i młodsza panie doktor która niedawno skończyła studia...nie wiem która gorsza...no a samochodu nie mam żeby jeździc w miasto po przychodniach...ech...pocieszam się jedynie tym ze moje dzieci no narazie jedno rzadko choruje to w sumie pierwsza choroba Julki

reklama
jus20sto pisze:
dziewczyny ja juz dawno myślałam o zmaine lekarza ale w tym zadupiu gdzie mieszkam jet ich tylko dwóch  stara panna bez dzieci ( i ona właśnie leczy moje dziecko) i młodsza panie doktor która niedawno skończyła studia...nie wiem która gorsza...no a samochodu nie mam żeby jeździc w miasto po przychodniach...ech...pocieszam się jedynie tym ze moje dzieci no narazie jedno rzadko choruje  to w sumie pierwsza choroba Julki

a jak dzisiaj julka się czuje? mam nadzieję, że lepiej
może warto zastanowić się nad tą młodą lekarką, jest dopiero po studiach, to może jeszcze ma chęć zdobywania wiedzy i będzie chciała się wykazać, a nie jak ci starsi lekarze, którzy niestety mają tendencję popadania w rutynę
spróbuj może dopytać mam które leczą dzieci u tej młodej jakie ma ona podejście i czy są zadowolone
swoją drogą to jest przechlapane jak się jest skazanym na to, że nie ma się wyboru
pozdrowionka dla ciebie , julki i dzidzi

fionka dzięki dzisiaj juz lepiej..opuchlizna z oczek jej zeszła bo wczoraj to miała napuchniete jakby płakała ze dwa dni` no i chyba mniej marudzi zobzczymy co będzie później...z drugiej strony to w sumie silny antybiotyk to powinno szybko pomóc...co do lekarzy to się musze wywiedziecwszystkiego i chyba naprawde zmienic czas juz

Witajcie marcówki!!!
JA mam tetrmin na 9 marca, już nie mogę się doczekać ;D.
Pozdrawiam - M
.png

Ahh to becikowe...
A ja zakuwam ( markuje zakuwanie raczej) do ostatniego egzaminu w tej sesji, moj mozg to juz nie pracuje po 2 poprzednich egzamach. Juz nie moge sie doczekac konca sesji i zajecia sie w koncu prasowaniem, praniem ubranek, ubieraniem poscieli, kupnem grzechotek, kosmetykow, bo jestem strasznie do tylu z tym wszystkim!

reklama
Kasiula ale numer! Ja sie wcale nie zmartwie jak urodze dziewczynke :) chociaz tez jestem ciekawa bo moja intuicja mowila od poczatku cos innego.

Do góry