reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

dziewczyny ja juz dawno myślałam o zmaine lekarza ale w tym zadupiu gdzie mieszkam jet ich tylko dwóch stara panna bez dzieci ( i ona właśnie leczy moje dziecko) i młodsza panie doktor która niedawno skończyła studia...nie wiem która gorsza...no a samochodu nie mam żeby jeździc w miasto po przychodniach...ech...pocieszam się jedynie tym ze moje dzieci no narazie jedno rzadko choruje to w sumie pierwsza choroba Julki

reklama
jus20sto pisze:
dziewczyny ja juz dawno myślałam o zmaine lekarza ale w tym zadupiu gdzie mieszkam jet ich tylko dwóch  stara panna bez dzieci ( i ona właśnie leczy moje dziecko) i młodsza panie doktor która niedawno skończyła studia...nie wiem która gorsza...no a samochodu nie mam żeby jeździc w miasto po przychodniach...ech...pocieszam się jedynie tym ze moje dzieci no narazie jedno rzadko choruje  to w sumie pierwsza choroba Julki

a jak dzisiaj julka się czuje? mam nadzieję, że lepiej
może warto zastanowić się nad tą młodą lekarką, jest dopiero po studiach, to może jeszcze ma chęć zdobywania wiedzy i będzie chciała się wykazać, a nie jak ci starsi lekarze, którzy niestety mają tendencję popadania w rutynę
spróbuj może dopytać mam które leczą dzieci u tej młodej jakie ma ona podejście i czy są zadowolone
swoją drogą to jest przechlapane jak się jest skazanym na to, że nie ma się wyboru
pozdrowionka dla ciebie , julki i dzidzi

fionka dzięki dzisiaj juz lepiej..opuchlizna z oczek jej zeszła bo wczoraj to miała napuchniete jakby płakała ze dwa dni` no i chyba mniej marudzi zobzczymy co będzie później...z drugiej strony to w sumie silny antybiotyk to powinno szybko pomóc...co do lekarzy to się musze wywiedziecwszystkiego i chyba naprawde zmienic czas juz

Witajcie marcówki!!!
JA mam tetrmin na 9 marca, już nie mogę się doczekać ;D.
Pozdrawiam - M
.png

Ahh to becikowe...
A ja zakuwam ( markuje zakuwanie raczej) do ostatniego egzaminu w tej sesji, moj mozg to juz nie pracuje po 2 poprzednich egzamach. Juz nie moge sie doczekac konca sesji i zajecia sie w koncu prasowaniem, praniem ubranek, ubieraniem poscieli, kupnem grzechotek, kosmetykow, bo jestem strasznie do tylu z tym wszystkim!

reklama
Kasiula ale numer! Ja sie wcale nie zmartwie jak urodze dziewczynke :) chociaz tez jestem ciekawa bo moja intuicja mowila od poczatku cos innego.

Do góry