reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
felqua: popieram !! mi tez dwa zostaly w czwartek i piatek ble! jutro wyniki z zaliczenia z zeszlego tyg. ciekawe czy maluszek przyniosl szczescie, bo jak narazie to bez problemu przebrnelam

jestem zdechła pobolewa mnie i spina się brzuch idę do wyra bo nie mam siły siedzieć

pozdrawiam wszystkie laseczki i KINGĘ oczywiście

spadam ostatnio nie mam nawet siły na bb :mad: :(

agao trzymaj sie!!juz naprawde niewiele zostalo!
mam nadzieje ze kinga wyjdzie szybko i ze zatrzyma jej sie to rozwarcie na zadowalajacym poziomie, niech malutka posiedzi jeszcze troszke w brzusiu!

a co z agao cos nie molestuje komputera ;D,nie a tak na powaznie to wszystko ok bo chyba juz drugi dzien nie zaglada na BB

sylwia532 pisze:
a co z agao cos nie molestuje komputera ;D,nie a tak na powaznie to wszystko ok bo chyba juz drugi dzien nie zaglada na BB
jestem jestem tyle że nie mam siły ostatnio coś siedzieć i pisać
czuję się jakby mnie z krzyża zdjęli więc tylko w łóżku leżę
zresztą brzuch mi się wczoraj spinał cały dzień

dzisiaj byłam na pobraniu krwi i chciałam lekarza pomolestować ale miał wezwanie na porodówkę i nic z tego

odebrałam dzisiaj dla dzidzi i dla siebie rzeczy z apteki kosmetyki spirytus itd

brakuje mi tylko przewijaka i pampersów

nic mi się nie chce

a wlasnie odnosnie spirytusa aga-w aptece sa juz takie gotowe czy trzeba rozcienczac z woda ::) ja to zacofana jestem.........wiem ze sa juz takie gotowe nasaczone gaziki i nie wiem czy te gaziki czy spirytus.....jaki musi byc??????

Rany Agao, ja oprocz ciuszkow nie mam list, ale zrobilam pierwszy krok i spisalam liste zakupow. Dluga bardzo wyszla...
Sylwia sa takie spirytusy 70% dostepne w aptece. Gazikow nie mialam przy Jacku, ale smarowalam mu patyczkami ranke. Pielegniarka wacikiem tak dosyc mocno, ale ja sie balam :(. Teraz pewnie tez sie bede tak czaila :).

reklama
Mi to nawet by sie chcialo cos zrobic, ale tak zupelnie samodzielnie, a nie wolno. Dlatego w koncu nic nie robie. Ale moze sie wreszcie zmobilizuje.

Do góry