reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

na spirytus musi być recepta - dostaje sie ją przy wypisie - agao - tp ma znajomości ;D

też nie mam wiadomości od Kingi - ale pewnie będę jechać ze sobą do lekarza - to może uda mi się do niej wpaść na oddział.

reklama
mam koleżankę której dwie pierwsze ciąże zakończyły się poronirnirm, ciąża trzecia 5 msc jest narazie ok, koleżanko owa opowiada mi przez telefon ostatnio zistniałą sytuację, mówi do męża: mam usg o 17 00 postaraj się wrócić punktualnie , to mnie zawieziesz , mąż do niej: no chyba żartujesz, ja nie będę stał w korkach o tej godzinie! masz bezpośrednio tramwaj to nie przesadzaj

do tej pory nie mogę wyjść z szoku!!!!

kocham mojego męża za to jaki jest czasami męczacy z tym dbaniem o mnie

fionka pisze:
a te saszetki tantum rosa to ile ich trzeba, jedna saszetka na raz? nie wiem ile kupić

Fionka, nam na SR mówiła, że 3 saszetki wystarczą. Ale jakoś mnie to do końca nie przekonało: wsypywać i rozcieńczać po pół, czy zrobic porcję na cały dzień i podmywać przy każdym wyjściu do WC? Jakoś nie moge sobie tego wyobrazić. Ale kupiłam na razie 3. Już poinstruowałam mężusia, jakby co, to dokupi.

A tak w ogóle to mam doła strasznego, bo dowiedziałam się, że nie mogę wziąć urlopu wychowawczego, bo 31 sierpnia wygasa mi umowa o pracę i 1 września chcąc nie chcąc muszę wrócić do szkoły (jeśli w ogóle umowe mi przedłużą). Chyba się zapłaczę!!!!!!!!!!!!

pytia pisze:
A tak w ogóle to mam doła strasznego, bo dowiedziałam się, że nie mogę wziąć urlopu wychowawczego, bo 31 sierpnia wygasa mi umowa o pracę i 1 września chcąc nie chcąc muszę wrócić do szkoły (jeśli w ogóle umowe mi przedłużą). Chyba się zapłaczę!!!!!!!!!!!!

Ja też akurat mam umowę do końca sierpnia.
A czemu nie możesz wziąć wychowawczego, bo nie rozumiem??

fionka pisze:
mam koleżankę której dwie pierwsze ciąże zakończyły się poronirnirm, ciąża trzecia 5 msc jest narazie ok, koleżanko owa opowiada mi przez telefon ostatnio zistniałą sytuację, mówi do męża: mam usg o 17 00 postaraj się wrócić punktualnie , to mnie zawieziesz , mąż do niej: no chyba żartujesz, ja nie będę stał w korkach o tej godzinie! masz bezpośrednio tramwaj to nie przesadzaj

do tej pory nie mogę wyjść z szoku!!!!

kocham mojego męża za to jaki jest czasami męczacy z tym dbaniem o mnie

ale skunks z tego męża!!!!
mój Krzyś non stop zwalnia się z pracy i wszędzie mnie zawozi, nawet do szpitala do ortopedy (spzital mamy na naszym osiedlu) :p

pytia pisze:

też sie zastanawiam czy mi przedłużą - a o wychowawczym można pomarzyć...

ale z Piotrkiem do pracy poszlam jak mial 4 miesiace, z Bartkiem - bedzie troche dluzej...

znowu mi polskie znaki poszly..

reklama
Do góry