Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fionka pisze:a my wczoraj czekaliśmy od 16 na księdza siedząc na tyłkach i nie wychądząc nawet z sunia na dwór, wreszcie o 22 30 się zbuntowaliśmy i poszliśmi na króciutki spacer, a ksiądz sobie poprostu nie przyszedł!!!! no niech mi tylko coś powie jak pójdziemy załatwiać chrzciny, że nie przyjmujemy księdza po kolędzie, jestem taka zła, bo bardzo mi zależało żeby poświęcił pokoik małego
fionka pisze:nie u nas latają bezpośrednio przed wizytą księdza i spisują do kogo ksiądz ma zajść, a już o takim luksusie jak umówienie się na godzinę nie ma mowy, nawet nie wiadomo czy ksiądz raczy chodzić z góry na dół czy odwrotnie więc trzeba siedzieć jak ten kołek w domu