reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Najlepsze życzenia imieninowe dla wszystkich Agnieszek z naszego marcówkowego kręgu...

Życzę samych spokojnych i radosnych dni przed rozwiązaniem, a w marcu szczęsliwych porodów i spokojnych i uśmiechniętych dzieci!!!

Wszystkiego dobrego!!! :)

reklama
dziewczynki! Ja znów do Was w temacie "języka niemowląt"> weszłam wczoraj na stronę www.kdc.pl i donoszę, że książka tam kosztuje tylko 9,90. Zamówiłam sobie i jeszcze do tego wzięłam "Język dwulatka" w tej samej cenie

Ale tu zimno zimno zimno...a jutro ma byc jeszcze zimniej! Akurat jak mam sesje i musze zdobywac zaliczenia!
Zycze wszystkim spokojnej ,cieplej niedzieli!!!

Dziewczyny gdzieś na ktorymś wątku Azik kiedyś wypisywałam wyprawkę zimowowiosenną dla dzidzi i co trzeba kupić dla nas. Pomóżcie, bo nie wiem gdzie to mam znaleźć....

reklama
poszłabym hcetnie na spacer łądnie świeci słonko ale zimno strasznie i mąż twierdzi ze nie ma co łazić
chciałabym iść do kościoła ale nie wiem czy wogóle gdzieś się ruszę dzisiaj

Do góry