reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Najlepsze życzenia imieninowe dla wszystkich Agnieszek z naszego marcówkowego kręgu...

Życzę samych spokojnych i radosnych dni przed rozwiązaniem, a w marcu szczęsliwych porodów i spokojnych i uśmiechniętych dzieci!!!

Wszystkiego dobrego!!! :)

reklama
dziewczynki! Ja znów do Was w temacie "języka niemowląt"> weszłam wczoraj na stronę www.kdc.pl i donoszę, że książka tam kosztuje tylko 9,90. Zamówiłam sobie i jeszcze do tego wzięłam "Język dwulatka" w tej samej cenie

Ale tu zimno zimno zimno...a jutro ma byc jeszcze zimniej! Akurat jak mam sesje i musze zdobywac zaliczenia!
Zycze wszystkim spokojnej ,cieplej niedzieli!!!

Dziewczyny gdzieś na ktorymś wątku Azik kiedyś wypisywałam wyprawkę zimowowiosenną dla dzidzi i co trzeba kupić dla nas. Pomóżcie, bo nie wiem gdzie to mam znaleźć....

reklama
poszłabym hcetnie na spacer łądnie świeci słonko ale zimno strasznie i mąż twierdzi ze nie ma co łazić
chciałabym iść do kościoła ale nie wiem czy wogóle gdzieś się ruszę dzisiaj

Do góry