reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
w Grudziadzu znajomy ksiądz zawsze jak skończył nasz blok przychodzil do nas na wyżerkę ale po wszystkim ani e w trakcie
ten może zapomniał że jeszcze nie skończył

sporadycznie zaglądam dzisiaj na BB :)
własnie zabrałam się za robienie zapiekanki na obiad, po obiedzie nadrobię zaległości ;)
coś dzisiaj słaby ruch na BB

kurcze ja nawet nie daje rady nadrabiac zaległości
czytam na bierząco co leci ale pewnie sporo mnie omija
no trudno naprawde brak czasu mi doskwiera
a co bedzie potem jak dzidzi przybędzie ::)

ha ! , ja dzis zrobilam niespodzianke mojemu mezowi i zabralam go do Imaxu- tzn. on jechal, wiedzial ze ma byc niespodzianka, ale byl tylko kierowca, ja mowilam gdzie ma skrecic :) zorientowal sie dopiero przed samym kinem :) Obejrzelismy Wild Safari i zjedlismy w knajpce obiadek i naprawde poprawil nam sie humor i nawet ta zima przestala nam przeszkadzac:) Nawet mocno sie nie przejelam jak sie zobaczylam w calej okazalosci w lustrze w kinowej toalecie- co tu ukrywac, straszny hipopotam sie ze mnie zrobil. Ale nic to, planuje teraz nastepne takie niespodziankowe wyjscia :) ;D Najpierw wielka frajda jak sie widzi mine ukochanego, ktorego az skreca z ciekawosci dokad jedziemy, a potem jeszcze wspolna swietna zabawa ;D Musimy wykorzystac czas, kiedy jeszcze latwo nam sie razem wyrwac z domku :)

aniam fajnie ja od czwartku z domu nie wychodzę :mad:
moje rozrwki to tv ale cholera wszystkie seriale powtarzają , kolejna rozrywka to BB, kąpiel w pianie ::)

a teraz idę złożyć suche pranko i robię następne, nawilżam powietrze ;D rzeczy szybko schną

reklama
Do góry