reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

KingaP pisze:
Kurcze, u nas szersz niż 45 nie wejdzie :(

nasz jest 45 cm - większa niestety nie weszła :( Ale i tak jest ok :) Na 2 osoby, żeby ją zapełnić musimy się postarać :)
60 cm jest bardziej rozwojowa no i lepsza po imprezach :)

reklama
chciałam Wam tu umieścić zdjęcie naszej kuchni, ale nie umiem zmniejszyć, a żaba mi się buntuje na takie duże zdjęcie :(

Jedyne co zmywarka na nas wymusiła to zakup większej ilości kubków :) Żeby między myciami nie trzeba było myc ręcznie. Każde z nas ma swoją ilubiona pojemność kubka, a przed czasami zmywarki tylko po 1 takowym kubku mieliśmy.

he he- my mamy bosha- i to samo- musielismy dokupic kubkow, malych lyzeczek i talerzykow deserowych, bo czesto okzywalo sie ze nie mielismy z czego zjesc i wypic, bo wszystko brudne w zmywarce.

No to jestesbardzo dobrze przygotowana na przybycie zmywarki do domu...ja juz sobie nie wyobrazam co by bylo gdyby jej nie bylo

reklama
Do góry