reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
wydaje mi sie ze...Kaczor podpisał ta ustawe poniewaz wie ,ze nie dojdzie do głosowania i beda wczesniejsze wybory parlamentarne...a co za tym idzie...skoro wybory...to kasa pójdzie na nie a nie na "becikowe".....

a tak własciwie to wiadomo cos o dłuszym macierzynskim ?

a ja myślałam, że jestem jakaś chorobliwie podejrzliwa ale widzę, że ty też masz takie przypuszczenia

a co do urlopów, to narazie chyba cisza na morzu

ja też myślę, że nic nie będzie ani z becikowego ani z dłuższych urlopów, może jest to czarnowidztwo ale ja myślę, że bardziej realizm, w każdym razie wydanie tego 1000 zaplanuję jak go będę miała na koncie

W gazecie dla ciezarnych kobiet znalazlam ogloszenia (na pol strony) o specjalnych kursach przygotowujacych PSY do pojawienia sie dzidziusia w domu ;D Na zdjeciu siedzi smutny pies a wyzej jest napis " a myslalem ze to ja jestem twoim dzidziusiem". hihihihihihihi

Właśnie słucham wiadomości i się wkurzam, bo wszystko wskazuje na to, że budżet, a z nim i nasze becikowe rozpłynie się w politycznej mgle... :mad: Nie ich wszystkich diabli.

osinka pisze:
a to prawda czy mit, że naczynia myte w zmywarce szybciej się niszczą ? (rysują)

Niszczą się te, które nie mają oznaczeń, że można je tam myć.
Miałam taki jeden komplet i faktycznie się rysował.
Ale tak jak pisałam wcześniej, teraz robią juz takie, że można myć w zmywarce...

reklama
Do góry