reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

dzieki aga! zapytaj mame o najlepsze.

nie znam nikogo, kto zdecydował sie na zmywarke i żałuje wydanych pieniędzy. Poza tym nie są drogie w eksploatacji. Brudne talerze wystarczy przed włożeniem do zmywarki przetrzeć papierowym ręcznikiem i umyje się bardzo ładnie... Ja bardzo chce miec zmywarkę, nie cierpie stosu talerzy, myć tego wszystkiego i wogóle!!! :)

reklama
Osinka! - u nas też zmywarka do kuchni nie wejdzie :mad: więc ten temat już sobie odpuściłam, (nawet lodówkę mamy taką niską pod blat bo inna by nie weszła ze względu na specyficzny układ z dużym oknem i ścianą kominową) - ale o nowym aparacie to ja cały czas cicho myślę ;D

ale ja nie o tym  ..... od 7:30 nie czułam ruchów maluszka i już teraz byłam naprawdę zestresowana :(  no i właśnie zaczął się ruszać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :)

Ja mam zmywarkę juz prawie pięć lat i jeszcze nigdy nie była zepsuta.
Zużycie wody i prądu też nie wzrosło mi jakoś szczególnie.
Z talerzy nic nie ściągam, czasami garnek odmoczę. I tyle.

Jestem zwolennikiem zmywarek w całej rozciągłości!!!! :D

mokkate pisze:
Ja mam zmywarkę juz prawie pięć lat i jeszcze nigdy nie była zepsuta.
Zużycie wody i prądu też nie wzrosło mi jakoś szczególnie.
Z talerzy nic nie ściągam, czasami garnek odmoczę. I tyle.

Jestem zwolennikiem zmywarek w całej rozciągłości!!!! :D

Podpisuję się pod tym rękoma i nogami. U nas zużycie wody na tym samym poziomie pozostało. A jeżeli wzrosło to bardzo nieznacznie. W zmywarcę myję wszystko i od 5 lat bez wizyty majstra się obeszło. Zmywarka wstawiana jest w momencie gdy się zapelni czyli co 2-4 dni. Ręcznie kieliszków i pokali nie domywam ...

koga pisze:
Osinka! - u nas też zmywarka do kuchni nie wejdzie :mad: więc ten temat już sobie odpuściłam, (nawet lodówkę mamy taką niską pod blat bo inna by nie weszła ze względu na specyficzny układ z dużym oknem i ścianą kominową) - ale o nowym aparacie to ja cały czas cicho myślę ;D

ale ja nie o tym  ..... od 7:30 nie czułam ruchów maluszka i już teraz byłam naprawdę zestresowana :(  no i właśnie zaczął się ruszać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :)

u nas jest tłok jak sama wejdę do kuchni ;) razem z brzuchami teraz się nie mieścimy :D
Koga-maluszek pewnie spał!!! :)

Dziewczyny, napiszcie swoje typy zmywarek... kurcze, będę zmieniać meble w kuchni.. jakbym wywaliła słupek, a kupiła wyższe wiszące szafki, to może zmieściłaby mi się mała zmywareczka...
ja tez nie cierpię myć naczyń, brrrr

Ja mam AEG. Najczęściej chodzi co drugi dzień.
Kiedy ją kupowaliśmy, chcieliśmy szer. 45, aby zaoszczdzić miejsce.
Pani w sklepie poradziła nam, że jeśli mamy miejsce to lepsza jest 60cm. I to był dobry wybór!

reklama
Do góry