reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Nio, fajny ten tysiączek :-)

I nam też pomoże to kupić aparacik :-) Już myślimy od dawna, a to pomoże nam troszkę podwyższyć możliwą cenę :-)

Nie bardzo chcę wam psuć radość, ale nie wiem, czy przeczytałyście ten kawałek w informacjach prasowych, w którym jest napisane "od przyszłego roku". Przed chwilą go wprawdzie usunęli, bo się szum zrobił, ale nadal nic nie wiadomo. Czyli nie ma się z czego cieszyć :(

osinka pisze:
KingaP pisze:
agacie!! Ja zmywarkę dla Karoliny :)

Agacie zostawię moją cyfrówę ;) gdybym miała większą kuchnię, tez zainwestowałabym w zmywarkę, zawsze chciałam mieć, ale niestety... kuchnia za mała!

oj, osinko! w mojej kuchni mieści się: zlewozmywak, kuchenka i podwójna szafka+45 cm wolnego miejsca - to na długość

a na szerokość: szafki + Rafał i ja

anian pisze:
Przejrzałam listę i załamka...prawie wszystkie wiecie co tam się u Was chowa, a ja nadal nie wiem i chyba poczekam jeszcze te "parę"  ;) dni (całe 61) i już będę wiedzieć w 100%   ;D  ;D  ;D

Nie jesteś sama :-) Łączę się z Tobą w "niewiedzy" :)

Oj tak zmywareczka - super sprzęt!

Oprócz funkcji myjącej :), w małej kuchni spełnia też funkcję "porządkową", można sobie cały dzień zbierać brudne naczynia, a nigdzie ich nie widać ;D

reklama
a ja jestem przeciwna zmywarkom moja mam pracuje w zakładzie gdzie naprawiają sprzt agd i jak testują te zmywarki to masakra
po pierwsze żrą tyle prądu że szok o wodzie nie wspomnę -akurat na to my nie zwracamy uwagi ale nie myją dokładnie pozatym zaschniętekgo niczego nie domyją za Chiny przd wkładaniem do zmywarki trzeba z najgorszych rzeczy opłukiwać itd i dopiero wkładać jak tyle z tym roboty to już wolę umyć

poza tym zapychają się łatwo jak są naczynia żle opłukane tragoicznie się je czyści

często się psują

mogę mamy zapytać jakie są najlepsze i jakie najmniej się psują to napiszę

Do góry