reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Nio, fajny ten tysiączek :-)

I nam też pomoże to kupić aparacik :-) Już myślimy od dawna, a to pomoże nam troszkę podwyższyć możliwą cenę :-)

Nie bardzo chcę wam psuć radość, ale nie wiem, czy przeczytałyście ten kawałek w informacjach prasowych, w którym jest napisane "od przyszłego roku". Przed chwilą go wprawdzie usunęli, bo się szum zrobił, ale nadal nic nie wiadomo. Czyli nie ma się z czego cieszyć :(

osinka pisze:
KingaP pisze:
agacie!! Ja zmywarkę dla Karoliny :)

Agacie zostawię moją cyfrówę ;) gdybym miała większą kuchnię, tez zainwestowałabym w zmywarkę, zawsze chciałam mieć, ale niestety... kuchnia za mała!

oj, osinko! w mojej kuchni mieści się: zlewozmywak, kuchenka i podwójna szafka+45 cm wolnego miejsca - to na długość

a na szerokość: szafki + Rafał i ja

anian pisze:
Przejrzałam listę i załamka...prawie wszystkie wiecie co tam się u Was chowa, a ja nadal nie wiem i chyba poczekam jeszcze te "parę"  ;) dni (całe 61) i już będę wiedzieć w 100%   ;D  ;D  ;D

Nie jesteś sama :-) Łączę się z Tobą w "niewiedzy" :)

Oj tak zmywareczka - super sprzęt!

Oprócz funkcji myjącej :), w małej kuchni spełnia też funkcję "porządkową", można sobie cały dzień zbierać brudne naczynia, a nigdzie ich nie widać ;D

reklama
a ja jestem przeciwna zmywarkom moja mam pracuje w zakładzie gdzie naprawiają sprzt agd i jak testują te zmywarki to masakra
po pierwsze żrą tyle prądu że szok o wodzie nie wspomnę -akurat na to my nie zwracamy uwagi ale nie myją dokładnie pozatym zaschniętekgo niczego nie domyją za Chiny przd wkładaniem do zmywarki trzeba z najgorszych rzeczy opłukiwać itd i dopiero wkładać jak tyle z tym roboty to już wolę umyć

poza tym zapychają się łatwo jak są naczynia żle opłukane tragoicznie się je czyści

często się psują

mogę mamy zapytać jakie są najlepsze i jakie najmniej się psują to napiszę

Do góry