reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dziekuje wszystkim za cieplutkie slowa. ANIK,ja tez juz mam obsesje jak ide do lazienki. To podobno juz zostaje do konca ciazy,niezaleznie od miesiaca. LILITH a ty szybciutko idz do lekarza. KONIECZNIE musisz sprawdzic co sie dzieje. Nie musisz przeciez isc do tego samego lekarza,nie ma rejonizacji i mozesz w ramach swojej kasy chorych pojsc gdzie indziej. Wez tylko jakis dokument stwierdzajacy ubezpieczenie i juz. Moze mimo krwawienia dalej jestes w ciazy. Byloby super. Moj gin. twierdzi,ze mozna miec miesiaczke do 3 miesiaca,poniewaz macica nie jest jeszcze cala wypelniona. Pewnie sa to sporadyczne przypadki ale moja przyjaciolka tak wlasnie miala,normalny,obfity okres. Dopiero po 3 m-cu sie uspokoilo. Jesli nawet nie bylabys w ciazy to i tak trzeba sprawdzic,co sie dzieje i czy macica jest czysta. Blagamy cie wszystkie - IDZ!!!!! Musisz to skontrolowac! Pozdrowionka i usciski dla wszystkich!

reklama
LILITH ALE TO BIEGIEM DO LEKARZ NA CO CZEKASZ!!! ::)
tobie monika zycze wszystkiego naj trzymaj sie dzielnie i dbaj o siebie i dzidzie,wszystko musi byc ok,wiec glowka do gory.
ao poronieniach nie czytaj,ja nie moglam sie pozbierac,nawet sny mialam o poronieniu, za duzy stres.
dbajcie o siebie kochane.
pa buziaczki

Monika!!!
STO LAT STO LAT

pamiętaj, że tylko od Ciebie zalezy, czy jesteś młoda...
a że jestes to my nie mamy wątpliwości....

moja przyszła teściowa opowiadała własnie w tym tygodniu o swoich 30 urodzinach. nie pozwoliła nikomu o nich wspominac, nie pozwoliła składać sobie zyczeń...
i prawie wszyscy to uszanowali, tylko jej tesciowaprzyszła radosna z bukietem kwaiatów... :)

reklama
Do góry