reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Monisia, ciesze się, że u Ciebie wszystko dobrze:)
po tym co napisałaś dałaś mi duzo wiary w to, że również u mnie wszystko dobrze sie skonczy!dziekuje Ci Kochana!chyba tego bylo mi potrzeba, teraz mam nadzieje, że tez mi sie uda!!musi sie udac!

uważaj na siebie i Maluszka,leż sobie ładnie i wypoczywaj:)

trzymajcie kciuki:)

i za to Wam dziekuje, bo wiem ze moge na Was liczyć, choć prawie wcale sie nie znamy...

wypoczywam sobie, cały czas praktycznie spie:)

Pauletta - to, że Ty jesteś wspaniała to w ogóle nie podlega dyskusji ;)! I Twój facet na pewno o tym wie!
Przesyłam moc pozytywnych fluidków :) Są magiczne, bo przecież mamy termin na ten sam dzień, więc musi się udać!

STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE MONIKA NAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moniczka - wszystkiego najlepszego, duuuuuuuuuuuużo miłości, zdróweczka dla Ciebie i maleństwa, jak najwięcej pięknych, słonecznych chwil i wszytkiego, o czym tylko zamarzysz :)

reklama
8 marca wysuwa sie na prowadzenie - już 4 mamusie z tym terminem! Widać maluszki chcą zrobić mamusiom prezent na Dzień Kobiet :)

Do góry