reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witajcie!
Mam na imię Iwona, mam 30 lat, jestem w 6 tygodniu ciąży! :) Będę do Was częściej zaglądać i pewnie wypytywać o 1000 rzeczy! :)
Jak na razie czuję się dobrze, dokuczają mi mdłości i ból piersi. Poza tymi drobnymi niedogodnościami wszystko OK. :) Oby tak dalej!
Trzymajcie się Mamusie, gorąco Was pozdrawiam
Osinka

P.S. Mam nadzieję, że dobrze wysłałam swojego posta i nie popełniłam żadnego "mezaliansu" ;-)

reklama
Hej!
Z kalkulatora, który znalazłam w internecie termin wypada na 28.03.2006. Do lekarza pognałam za szybko, na USG "cosik" błyskało, ale lekarz nie założył mi jeszcze karty ciąży, bo nie był pewien na 100%. W związku z tym, że wybierał się na urlop, kazał zrobić test - wyszedł pozytywnie! :) Następna wizyta po 20.08.
W ciąży jestem na 100%. :)
Jutro mąż robi mi pierwszą sesję zdjęciową - jak mi sie uda, zamieszczę zdjęcie. :)
Pozdrawiam Was gorąco!!!

och pauletta jak dobrze ze juz lepiej my wszystki stanelysmy jednym murem za wami,przekazujemy pozytywna enargie,
i calym serduchem jestesmy z wami. takze kochanie trzymaj sie cieplutko i niczym nie przejmuj,a i sluchaj lekarzy chca dobrze
dla ciebie i malenstwa. widzisz jeszcze ci musze napisac ze wspanialago masz faceta.poadrawiam i odzywaj sie do nas jak
czesto mozesz.
j. ;)

Lilith - nie zwlekaj, tylko idź jak najszybciej do lekarza. Taka niepewność jest najgorsza. Z tego, co pisały tu dziewczyny, wynika, że nie każde krwawienie musi oznaczać poronienie. Jeśli w tamtym szpitalu potraktowali cię tak paskudnie, to może wybierz się gdzie indziej (jeśli masz taką możliwość)? Trzymam kciuki za Twoją Fasolinkę i za to, żebyś miała siłę i nieskończone pokłady optymizmu!

Lilith!!!!! jak możesz się tak zadręczać!!sama mnie namawiałaś żebym zmieniła lekarza a Ty co????Idź koniecznie, bardzo Cię proszę...

reklama
Do góry