reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dzieki Anik78
milo ze sie odezwalas...i dzieki za gratulacje
mieszkam na Mokotowie wiec myslam o szpitalu na mADALINSKIEGO I NAWET TAM BYLAM DZIS -pierwszy raz -nie wiem jeszcze co wybrac
pierwsze dziecko -5 letniego juz syna rodzilam w prywatnej klinice-Damiana
mam tam swietnego lekarz ktorego znam juz 7-8 lat i zawsze na niego moge liczyc i dzwonic o kazdej porze dnia
teraz pomyslam ze urodze panstwowo ale nie wiem.....
szpitale na Karowej i Zelaznej sa styrasznie przeladowane-taka przetwornia
jeszcze jest duzo czasu i przemysle sprawe.....
jeszcze raz dziekuje
to mile ze odpowiadacie
jestem tu nowa wiec jak uzyskalam od Ciebie odpowiedz to poprostu sie ucieszylam sie ze to dziala ze to co pisze dociera do kogos -bardzo mile....

monika_pk
ja 18 sierpnia koncze juz 33 lata
piekne lata -pamietaj
jestesmy fajnymi kobitkami
mamay duzo podobienstw
jestes z sierpnia Ty 6 ja 18
masz termin na 8 marca tak jak ja
no i miesiaczke ostatnia miolas 1 czerwca tak jak ja hahahahaha
no i jestes z Warszawy.....
zycze powodzenia
a moze bedziemy rodzic w tym samym szpitalu na tej samej sali
moze spotkamy sie 8 marca hahaha
odrazu zrobimy impreze z okazji dnia kobiet
a moze dadza nam jakies znizki w szpitalu z okazji tego swieta hahahah

Ja jestem z Jelonek, więc mamy do siebie trochę kilometrów :)Antos, mnie na Damiana nie stać, leczę się w przychodni przy Onkologii na Ursynowie, ogólnie nigdy nie narzekałam, teraz troszkę na ginekologa... Od 26 tygodnia będę chodzić do szkoły rodzenia przy szpitalu na Kasprzaka, bo mam najbliżej i później w razie czego może tam się załapię na poród :), szpital na Solcu jest jako rezerwowy no bo dalej :) Kiedyś chciałam bardzo rodzić na Żelaznej (poród wodny) ale już mi się odechciało, bo slyszałam niezbyt pozytywne opinie (od kogoś z roziny kto tam właśnie rodził). Pozdrawiam i odzywaj się do nas.

Hello Dziewczynki:)

dziekuje Wam bardzo za troskę i wszystkie cieplę słowa, za to, że byłyście ze mną myslami i trzymałyście kciuki, bo pomogło:)przynajmniej tak mysle...Najwazneijsze, ze krwawienie ustało, co według lekarzy dobrze rokuje.Tak więc leże sobie w szpitalu pod kroplówka, przyjmuje leki, ciągle mam jakies badania,i bezwzgledny zakaz wstawania z łożka(od tego lezenia juz wszystko mnie boli:() biegaja dookoła i pytają czy wszystko jest w przadku, czy nieczego mi nie potrzeba(az czasami mam dosc!)
Lekarz prowadzący powiedział mi, że krwawienie mogło być nawet spowodowane jakims urazem psychicznym, nadmiernymi stresami(co w moim przypadku może się potwierdzić, mam na mysli poprzedni wypadek i siostre...)bo innej przyczyny nie może sie doszukac..Tak wiec mam mieć cisze, spokoj, zadnych stresow, nawet odwiedziny tylko dla najblizszej rodziny, zeby mnie nie denerwowac..powiem Wam, ze taka opieka czasami meczy, ale wiem przynajmniej, ze robia wszystko, żeby Maluszkowi nic sie nie stalo.
Zapytałam kiedy bede mogła wrócić do domku, to w odpowiedzi uslyszalam, ze narazei mam to sobie wybic z glowy i tam czuc sie jak w domu, wiec chyba niepredko...
no, ale bede teraz miala chociaz troszke kontaktu ze swiatek, po Waszej odpowiedzi Michal zostawil mi laptopa, zebym sie nie nudzila:)hi,hi, tak więc bede do Was pisac.

jeszcze raz bardzo dziękuje za całaą pozytywną energie i proszę o więcej!!

mam nadzieje, ze u Was wszystko w porzadku, ze maluszki zdrowe i rosna:)

trzymajcie sie cieplutko:)

witam Cie!

ciesze sie ze czujecie sie juz lepiej!
ja mialam w szpitalu swoja kolorowa posciel - tez robi sie wtedy przyjemniej :) polecam

jak najwiecej spokoju, mysl tylko o waszej kochanej dwójce (moze trójce z Michalem)

Tak sie ciesze że już wszytsko w miarę wporządku. Leż, odpoczywaj, relaksuj się ... bo jak didzius przyjdzie na swiat to nie dane będzie Ci wylegiwanie się w łóżku ;D ;). A tak na poważnie, trzymaj się i nie martw masz dobra opiekę, wszycy strasznie się o Was martwią i mocno trzymają kciuki! Bedzie dobrze, pogłaszcz brzuszuś odemnie! ;)

reklama
Do góry