reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

ksiądz nie ma prawa odmówić chrztu dziecku

może skocz do innej parafii żeby się nie użerać z jakimś zatwardziałym ksiedzem

reklama
POMOCY ;D
DZIEWCZYNY POTRZEBUJE LIST MOTYWACYJNY PO NIEMIECKU
SIEDZE W INTERNECIE JUŻ KILKA GODZIN I SZUKAM JAKIEGOŚ TŁUMACZA BO TO MUSI BYĆ MÓJ TEKST POPRAWNY GRAMATYCZNIE MNIEJ WIĘCEJ
MOŻE KTÓRAS Z WAS ZNA NIEMIECKI???

DZIEWCZYNY NIE WIEM CZY MNIE ZAUWAŻYCIE MOJĄ PROŚBE W WATKU GŁÓWNYM WIEC ZA RADA ANIK ZAKŁADAM NOWY WIDOCZBY WĄTEK
POTRZEBUJE LIST MOTYWACYJNY PO NIEMIECKU SIEDZE JUZ KILKA GODZIN SZUKAJAC JAKIEGOŚ TŁUMACZA W INTERNECIE ALE BEZSKUTECZNIE
TO MUSI BYC MOJ TEKST WIEC GOTOWCE ODPADAJA
CZY KTOŚ MA JAKIES POJĘCIE???
POMÓŻCIE PROSZE :)

ja sie zastanawiałam co ksiądz powie jak byłą w ciązy z Piotrkiem - jakby mi coś takiego powiedział - ja i mama wyprosilubyśmy go z domu -

bez wzgledu na to jak zyja rodzice nikmt nie ma praw odmówić dziecku chrztu - to ich obowiązek...

zastanawiam się czy teraz ksiądz nadal będzie miły :)

a ode mnie to na wet spowiedzi nie chcieli przed chrztem - stwierdzili że to i tak nie ma sensu ;D

Monika, podejrzewam że będę miała ten sam problem :( ksiądz nas uprzedzał na poprzedniej kolędzie że jak będziemy mieć dziecko, to będzie problem z chrzcinami. i teraz nie bardzo czekam na jego wizytę..też nie uśmiecha mi się iść do ślubu tylko z tego powodu.
a księża mają czy nie mają prawa odmówić- dla mnie nie ma znaczenia- prawda jest taka że większość odmawia. a ja nie mam zamiaru polować na takiego, który nie odmówi. jeszcze nie wiem co zrobię, ale już od jakiegoś czasu mnie to męczy..

I to mnie wlasnie wkurza w Polsce! tutaj na Wegrzech nikt nie ma slubu koscielnego, ba moj maz i jego rodzina nawetnie mieli komunii ale kazde z dzieci bylo bez problemu ochrzczone!!!!

reklama
Do góry