reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

o rany wlazłam na wagę (nie wiem po co bo dzisiaj i tak mnie zważy mój gin) i mam małe załamanie nerwowe i chyba wyrzucę wagę!!!!! :mad: :mad: :mad:

reklama
Ja swoja tez omijam z daleka. Ostatnio przytylam w udach co czuje po spodniach, wole nie sprawdzac ile to dodatkowych kilogramow.

a mój lekarz ciągle biadoli żebym odstawiła sól bo to woda zatrzymuje się w organiźmie i sól podwyższa ciśnienie, chyba facet zwariował ja już i tak jadam niesłone breje a i tak tyje, puchne i robię się coraz bardziej podobna do mamy muminka

fionka pisze:
a mój lekarz ciągle biadoli żebym odstawiła sól bo to woda zatrzymuje się w organiźmie i sól podwyższa ciśnienie, chyba facet zwariował ja już i tak jadam niesłone breje a i tak tyje, puchne i robię się coraz bardziej podobna do mamy muminka

Fionka, ja też puchnę od kilku dni, ale to głównie na wieczór, widocznie tak już będzie z nami do porodu :)

ja niestety jestem cały czas taka "nadmuchana" jedyne co chyba mi nie puchnie to puki co twarz ale to też pewnie do czasu.... no trudno czego się nie zniesie dla kochanego maleństwa....... a za parę lat przyjdzie taki mały człowiek do mamusi i jej napyskuje ;D ;D ;D

kurczę pewnie też niedługo spuchnę jak na razie nękają mnie dusznosci już nie wiem jak mam leżeć ,w nocy myśłalałam że się uduszę

spałąm dzisiaj z mężem już jest zdrowy i dzięki temu nie budziłam się na plecach bo miąlam wielką blokadę ;D

ta dudzności to też bardzo miła dolegliwość a do tego pierwy raz w życiu jest mi permanentnie goraco, wcześniej było mi ciepło chyba tylko w upał 35 stopni

kasianka - miałam na myślio błędne myślenie - nic nie ma praw rzutować na to czy moje dziecko będzie ochrzczone czy nie - w ten sposób nikt na swiecie nie powinien być ochrzczony....

reklama
mi też jest ciepło i bardzo mnie to cieszy. Rafał wkurza się, bo ja ciągle wyłączam ogrzewanie w domu, a on marznie... Nigdy tak ze mną nie było.... chociaż stopy mam chyba wiecznie zimne... dziwne stany

Do góry