reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

azik ja zawsze wylizywałam jako maluch mamie i tacie kieliszki po adwokacie mniam
adwocata lubię do dzisiaj

reklama
a my jak wybyliśmy w Sylwestra koło 21:00, to wróciliśmy wczoraj o 19:00, potem zgarnęli nas sąsiedzi na kolację i zlądowaliśmy w domu koło 22 ;D ;D ;D Ale szaleństwo!!! :)

Kinga Ty to masz fajnych tych sąsiadów tu kolacja tu obiadzik ja nigdy nie miałam fajnych sąsiadów moi rodzice mają w rejonie perkusistę, pijaka który wali żonę i ciągle jest policja i takich tam
ja miałam starą babcię która ciągle coś chciała kiedyś przyszła o 6 rano żeby kupić jej teraz w tej chwilli mleczko bo puszek nie ma co pić - Kur.... rozumiem że mogliśmy jej robić zakupy bo ledwo chodziła a le w sobotę o 6 rano się dobijać bo jej kot nie ma co pić to lekkie przegięcie

w kolejnym mieszkaniu obok mieliśy imprezowiczów ciągle metal i taki tam music do 5 nad ranem

w kolejnym mieszkaniu obok wyjący całymi dniami dberman bo od 6 do 19 nikogo nie było

a teraz cisza całe szczęscie poza tym że nad nami mieszka siostra eks Mirka ale to akurat rybka :)

W Polsce najblizsi sasiedzi mieszkaja jakies 100 metrow od nas.Na Wegrzech mieszkamy w bloku i mamy cholernie balaganiarskich sasiadow ktorzy pod oknem naszej lazienki ( wejscie do mieszkania jest jakby ze wspolnego tarasu) urzadzili sobie skladowisko- czego tam nie ma- wentylatory, rower stacjonarny, dywaniki ,mala spizarka, pojemnik na obierki, smietnik po prostu wszystko. Aha i za kazdym razem jak dzwoni do nich telefon to wychodza na zewnatrz i rozmawiaja pod naszymi drzwiami-chyba po to zeby nam pokazac ze maja telefon...odpal

w ogole jakie smoczki trzeba kupic?????????????silikonowe czy lateksowe????????????????????mogloby nie byc ich tyle chcialam kupic dzis z mezulkiem butelki i smoczki ale jakie tu wybrac????????????azik moze ty co kobitko wiesz jakie sa lepsze?

reklama
Do góry