reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

wiadomo ze w domciu najlepiej ale jak mus.............azik tobie to bedzie ciezko bo synek..........

A ja mam pytanie natury intymnej ::) :-[jak sie golicie????????????????mi brzuszek zaslania i p[rzeszkadza nie daje rady,zarosnieta byc nienawidze-musze lusterkiem filowac(bo poprawek ze ho ho)-moze ktoras ma jakis pomysl bo ja juz chyba ostatni raz to czynilam do konca ciazy
I jeszcze jedno jaki plyn do higieny intymnej jest najlepszy bo po intymie i lirene mnie potwornie szczypie,moze cos z apteki o matko ::)

reklama
cześć Kinga...

Syliwa, ja kombinuję jak mogę, ale Igor uwielbia mnie golić - więc zazwyczaj robi to on ;)

płynów żadnych nigdy nie mogłam używać, wiec nie pomogę - na wszystkie reaguje alergicznie.

Sylwia: ja wykorzystuję Krzyśka do tego - niestety musi, bo raz spróbowałam i się zaklejałam potem plastrem. mamy maszynkę do włosów i lecimy 0mm lub 1mm. ;D
ja mam z ziai jakis.

a ja mydlem nie moge,zawsze plynami moglam i bylo oki,ale w ciazy to rozne niespodzianki-moze ktos ma juz cos wyprobowanego

co do golenia przez mojego M to definitywnie odpada-lapy mu sie trzesa a sam siebie goli ::)

sylwia polecam LACTACYD z apteki ma bakterie kwau mlekowego jest rewelacyjny kosztuje około 12 zł
ja na czuja się depiluję maszynką do golenia a poprawiam z lusterkiem między nogami zwykle depilowałam się codziennie i to prawie z zakniętymi oczami wykańczam z lustrem ;D

ja stawiamm takie lustro z oparciem żeby mieć ręce wolne do manewrów maszyną

a lactacyd używam od 3 lat i jest super

dziewczyny jak tak patrze na swój i wasze linijki z terminem i dniami ile zostało to aż miło sie robi

Mamo Boo w którym jesteś tygodniu ???

fajnie jak ich ubywa tj dni do rozwiązania a przybywa tych ciążowych :)
jeszcze niedawno pisałam jak była tu caro że gteż chciałabym być w 28 tygodniu ciąży a tu już już

a co z caro????

reklama
Do góry