reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

A ja dzis znow mialam usg i jest ciut wiecej wod plodowych ale nadal za malo. Kolejne usg za tydzien. No i mam stresa co mi szef powie na moje cotygodniowe nieobecnosci. W sobote odrobilam dzisiejsze pol dnia.
Azik trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok.

reklama
Wiem Azik. W Polsce juz dawno bym sobie na zwolnieniu siedziala a tu chyba musialabym byc w stanie krytycznym zeby wypisali mi zwolnienie:) No i placiliby mi chyba 70% zarobkow tylko. Ech.... No nic zbieram sie do pracy (u mnie dopiero 10 rano)>

azik pisze:
wyskie ciśnienie może spowodowac odklejenie sie łozyska, i krwotok...

wiem jak było poprzednio, licze na to ze tym razem będzie lepiej... ale niestety się nie zapowiada ...
O cholera a leki na to cisnienie bierzesz? Oby udalo sie wytrzymac chociaz jeszcze z miesiac.

azik trzymamy kciuki, myślisz że do końca cię będą trzymać ???? ja mam cykora przed kolejną wizytą a z drugiej strony czekam aż mój gin wróci 15 gdzie indziej nie chcę iść bo jeszcze gorsi zdziercy

poprzednio oprócz cisnienia miałam rozwarcie, toksoplazmozę i małowodzie...

teraz czekam na wyniki coombsa (kofnlikt RH) - to już chyba nic nie dojdzie...

ale jak po 30 wezmą to watpię by puścili, zwłaszcza że rozwarcie i skurcze już są...

no, ale póki co jestem w domku ... i byle do Nowego Roku ;)

osczędzaj się ile wlezie, jak ja po 2 dniach w szpitalu przyszłam do domku do swojego łóżeczka , mężusia jedzonka telewizorka to czułam się jak w raju mogę leżęć plackiem byle w domku :)

zmienię troszkę temat: Jesteśmy! I bardzo sie cieszę. 3 dni odpoczynku i ........ 150 km w jedną stronę Maluchem. W połowie drogi powiedziałam: Nie zniosę dłuższej jazdy.......i zamówiliśmy u jednego gościa z rodziny (piąta woda po kisielu) smochód..... Strasznie się cieszę, a co najlepsze: nie mamy na niego kasy!!! :D

Idę pokawkować, potem na szkołę rodzenia i dołączę do Was koło wieczora albo jutro :) Tęskniłam :)

reklama
Do góry