reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

tylko cholera co? ja mam pustkę w głowie, nawet nie wiem jak zacząć. głupio, ale najchętniej bym poczekała aż ona się odezwie, bo nie chcę jej denerwować zbędnymi smsami, a jakiekoliwiek słowa moga byc nie na miejscu. :(

reklama
moja przyjaciolka ma aniolka z 23 tyg ciazy- nie zapomne tego co ona przezyla........i jak mi bylo ciezko..............nie moglam znalezc zadnych ale to zadnych slow po prostu bylam

Może napisz jej coś w stylu " Przykro mi - pamiętaj, że jeśli będziesz czegoś potzrebowała, choćby rozmowy to zadzwoń a zawsze postaram Ci się pomóc"? Ja bym tak napisała przynajmniej, ale qrcze..... Naprawdę cięzka sprawa........

nie pisz, że Ci przykro... moja przyjaciółka tego akurat nie chciała słyszeć...

napisz po prostu że jesteś i czy czegoś potrzebuje (jezli to bliska kolezanka), jeżeli daleka to wstrzymaj sie jeszcze

dzięki!! ja w pierwszej chwili obraziłam się, ale przeszło mi.

Pomyślałam, że to będzie moja pierwsza ciążowa histeria ;)

reklama
Do góry