reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Dziewczyny a moze podamy nasze nr tel. tak zeby wiedziec co sie dzieje-i przyda sie po porodzie od razu bedziemy wiedzialy ktorej synek lub coreczka przyszla juz na swiat?

hey wywala mnie z forum i nie moge pisąć a juz prawie wszystko napisałam
0602633755 0600415363
niech któraś wysle sms to oddzwonie i powiem co jest

Rozmawiałam z Agą. Jest już w domku, w sobotę brzucho się jej spinał mocno, pojechała do szpitala i wrócila do domu z tabletkami i zaleceniami. W niedzielę nie było poprawy - zostawili ją w szpitalu. Porobili badanka, ktg. Wszystko jest ok, z szyjką też dobrze. Wyszła dzisiaj - cieszy się , że pośpi w swoim łóżeczku. Za tydzień kontrola szyjki.

Anik dzieki za poinformowanie mnie o co chodzi.
Agao dobrze ze juz wszytsko ok oby tak dalej bylo dobrze...tego ci zycze.
Kaska dzieki za poinformowanie nas:)pozdrawiam wszytskie mamusie i malenstwa.

aga lez i odpoczywaj jak najwiecej a jak mezyka nie bedzie to wejdziesz na chwilke i cos skrobniesz ;)

Ja podaje swoj nr 889 685 705

reklama
Do góry