reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Agawa- czas leci bardzo szybko ..ledwo pamiętam jak w ciaży byłas a tu Miłek ma już prawie 7 miesięcy ...buziaki dla Ciebie i Maluszków

reklama
izka mocniutko przytulam.........wiem ze to marne pocieszenie ale u mnie tez nie zaciekawie................miotam sie ze wszystkim..............w zasadzie juz moj zwiazek chyba nawet nie istnieje.......czuje sie cholernie samotnie...............eeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhh

co do przedszkola kacper pytany czy idzie zawsze mowi ze nie :no: ale jak juz jest i sa kumple to zapomina o moim istnieniu calkowicie,jest od 8-17.30 wiec caly dzien

a mam pytanko do mam jak w PL z jedzeniem????bo u nas tylko obiad jednodaniowy-zup w menu nie ma,reszte sama musze dawac-jakies przekaski,chlebek

IZKA Buziaczki i uściski ogromniaste dla Ciebie. Trzymaj się.

Ja ostatnio miałam ciężkie przeżycia, jakoś się pomału zbieram. Staram się zrozumieć sprawy niezrozumiałe. Przez jakiś czas żyłam, jak w transie.
Do tego "sypie" się małżeństwo mojej siostry rozbijane przez "koleżankę - przyjaciółkę rodziny" z przeszłości. Najgorsze jest to, że teściowie swoim zachowaniem popierają syna, i starali się przerzucić ciężar odpowiedzialności za dzieci, całą sytuację na moją siostrę.

Ja też usłyszałam od mamy K., że jego nieodpowiedzialne zachowanie może wynikać z faktu, że okazywałam mu za mało miłości. :crazy:

Marlenka, chyba to tak jest że mamy naszych małżów mają nieco wypaczone spojrzenie na przyczyny niepowodzeń w związkach. i bardzo nie lubię tego określenia ale w tej sytuacji tylko takie mi pasuje:zawstydzona/y: trzeba to olać...
ja dużo bardzo złych rzeczy usłyszałam od mamy mojego małża, a jedna z śmieszniejszych to "ty mężów możesz mieć wielu a G zawsze będzie moim synem":rofl2: no i to chyba miało mnie przekonać że ona jest a "naszym" związku ważniejsza niż ja:-D
człowiek powinien słuchać takich ludzi od których może się czegoś dowiedzieć lub nauczyć a resztę trzeba puszczać bokiem:tak:
trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło po Twojej myśli, ściskam.

no "cudne" wprost macie te teściowe :szok:, ja w takim razie powinnam chyba na kolana walnąć za moją, nie dość że się nie wtrąca , to jeszcze jak jest coś nie halo, to raczej wychodzi z założenia, że wina leży po stronie jej syna:baffled: musze przeyznać że nie zawsze jest to prawdą ale jej tego nie powiem :sorry2:

witam kochaniutkie :)
co do przedszkolaków to moja Emi chodzi juz 3 tydzien tez zawsze pytana mowi ze nie chce isc rano to wstawania sie przyzwyczaiła ale jak juz dochodzimy do przedszkola to codziennie jest płacz a ja w drodze z przedszkola do pracy sama wyje kurcze jakos mi ciezko sobie w tym poradzic
u nas jest śniadanko o 8:30 jest obiad zawsze 2 dania ok 12 i podwieczorek po 14
a dzis pierwszy dzien Emilka jest na caly dzien bo w ramach przyzwyczajenia była najpierw do 12 potem z 3 dni do 14 a ja musialam sie urywać z pracy zeby ja odbierac dzis jest do 15:30 i troche mam wyrzury sumienia:-( ale trzeba być dzielnym staram sie jak moge

dziewczynki gdzies dostałam wczesniej link do innego nowego watku o pogaduszkach mozecie mi go jeszcze raz podac bo jakos nie moge sie donalesc

reklama
Do góry