reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
dziewczynki kochane dziękuje wam za gratulacje - niestety nie mam teraz dostepu do netu i nie mam wam jak pokazać mojego maleńkiego szczęścia
Alicja jest spokojna ładnie je no i przesypiamy nocki

aqua fajnie, że wpadłaś choć na chwilę. Ja ostatnio myślałam co u Was.
Jak Kubuś zareagował na siostrę?
Jak ty się czujesz?
Super , że Ala grzeczna i że przesypia nocki:tak:
Buziaki dla całej Waszej czwórki:-)

aqua: pocieszasz mnie tym, ze mozna jednak nocki przespac ;-) bo ja sobie tak ostatnio pomyslalam ze ciezko chyba mi bedzie sie znow przestawic na wstawanie co 2-3 godzinki na karminie (oby nie czesciej ;-) )

aqua, właśnie miałam pisać smsa, czy Ty żyjesz, czy dzieci Cię wykończyły już :-D:-D:-D

Magda, ja też przesypiam nocki i było tak od początku. Zobaczysz, dziecko się dostosuje do Waszego trybu życia :tak:
Mała Koza je o 20, potem o 3 (na leżąco) i o 6 :happy:
(mała jest, ale coś za coś;-), oszczędzamy na ubrankach;-), pieluchach;-), za to my wyspani) ;-);-);-)
Drugie jest łatwiejsze w utrzymaniu :tak:

Zobaczysz, dziecko się dostosuje do Waszego trybu życia :tak:
Mała Koza je o 20, potem o 3 (na leżąco) i o 6 :happy:

Kinga niestety mój Tomek nie chce się dostosować do naszego trybu życia w nocy łaskawie prześpi 3h, czasami jak śpi 4h to jestem mega wyspana. Jedno dobre, że w nocy wymaga jedynie raz przewinięcia. No ale rośnie jak szalony powoli dobija już do 6kg i ubranka roziar 62 już częściowo odkładamy dla następnych dzieci w rodzinie. Na dodatek, Maja zaczęła wstawać o 6 więc porażka totalna. Obecnie ja śpię z Tomciem a rano tata przechwytuje Maję

Catherinko zycze wam udanych wakacji Grecja-jest PIEKNA!
wiem bo moja mama tam mieszka i przynajmniej razn na rok tam jestesmy teraz planuje leciec w pazdzierniku:-)

reklama
trzymajcie kciuki kochane - Agatka idzie dziś ze mną na szkolenie do pracy (Krzysiek pracuje i odbierze ją nieco później ode mnie), mam nadzieję, że będzie grzeczna i nie rozłoży szkolenia na łopatki :rofl2: boję się hihihihi

Do góry