reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Chyba lepiej żebym nie pisała o tym co robiłam;-):-):-)
Ale to już przeszłość:-p
Teraz muszę się zabrać za wychowanie tego małego łobuza, bo się rozbestwiła okropnie z tatusiem:wściekła/y:
no i strasznie się drapie...nie wiem czy to nerwowe, czy coś ją swędzi, czy coś ją pogryzło ale drapie się do krwi:-:)-( co z tym zrobić?? jakoś dezynfekować??pewnie się wybiorę do pediatry ale marne mam o niej zdanie, więc pewnie nic nie wymyśli-- jak zwykle zresztą...

reklama
Wiem, że nie piszę często, ale czytam regularnie :tak:

My (ja, Filip i moja mama, Marcin-praca :() we wtorek wylatujemy do Grecji na wyspę Zakynthos. Dwa tygodnie z Filipkiem, bez pracy... już się nie mogę doczekać... plus słoneczko, plaża, ciepłe morze... ehh :-)

Wysepka ma tylko 102 km obwodu, 40 km długości i 20 km szerokości, więc planujemy ją całą zwiedzić :tak: Pieszo, rowerami i autkiem.

Trzymajcie za nas kciuki we wtorek koło 13, bo cała nasza trójka leci pierwszy raz samolotem... :-D nie powiem, że się nie stresuję... Tymbardziej, że najpierw musimy dojechać do Pyrzowic, mam nadzieję, że jutro Marcin dostanie od dyrektora wolne i będzie mógł nas spokojnie odwieźć...

Buziaki!!! Być może wezmę laptopa to wskoczę wtedy na BB i zdam relację :-)

P.S. A za rok to chyba się z Kogą przed urlopem umówię - bardzo mnie zaciekawiła tym Marokiem na dziko... :tak::-)

uhhh catherinko - boskie wakacje wypoczywaj ile się da
a za rok to ja uziemiona będę totalnie z małym bobo:tak:

reklama
Do góry