reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Mnie też wiadomość o śmierci Agaty strasznie rąbnęła. Jakoś byłam święcie przekonana, że ona z tego wyjdzie, taka dzielna, odważna kobieta. I teraz to maleńkie dzieciątko, które nie będzie nawet pamiętać swojej mamy... Straszne. Wyć się chce...

U nas poczta dociera. Wczoraj był pan listonosz, pokiwał Jasiowi, który jest wznibowzięty, jak go widzi. Dzisiaj rano Jasiek mi nawet oświadczył, ze kocha pana listonosza... Hmmmmm

reklama
PYTIA Szczególne uczucie :-)
Ł. ostatnio przytulał się do nogi pracownika, który sprawdzał szczelność instalacji gazowych... (?)

MOKKATE Oczywiście, że pamiętam.

IVKA Odpoczywajcie, ile się da.

A z pocztą nie mam pojęcia, ale skrzynki zieją pustkami. Wkurza mnie to wszystko. Nawet nie wiem, czy jest sens cokolwiek wysyłać.

pytia, niech już Twój Jaś kocha tego listonosza przez chwilę :-):-) może dlatego przychodzi;-)
Iga ostatnio wyznała mi że kocha Kubę:-) całe szczęście jest mniej więcej w "jej" wieku, czyli ma 4-5 lat:tak: poprzednia miłość,a raczej równoległa to Marek ale ten ma ok 50 :tak:siedzi z nią w piaskownicy i gra w piłkę, oczywiście nie spuszczam z nich oka, bo jestem przewrażliwioną mamusią:tak:
aaa no i mała cwaniara ciągle mnie przekonuje że Kuba jest dziewczynką:laugh2:

ja zmówiłam wyprawke dla młodej przez neta i czekammmm czekammmm - wiec chyba strajkuja - tez mnie to wkurza bo nie moge sie doczekac

mój Kubek nie jest kochliwy wrecz bardzo oszczednie okazuje swoje uczucia

Ivka - jest. tylko ja inaczej odbieram słońce, upaly nad morze, a inaczej w blokowisku. chociaż nie mogę narzekać - mam dużo ścieżek do spacerowania

reklama
Do góry