reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Koga dzieki za podpowiedź ..tylko tam jest przeszło 2000 m wiec koszt byłby makabryczny ...poprostu od smierci dziadka co mialo miejsce kilka miesiecy temu nikt nie miał głowy aby ta trawe pojechac skosic ....i cholera wyrosła jak diabli..wiec poszła w ruch kosa nawet ..bo jest taka wysoka ..reszta kosiarką ...ale tego jest tak duzo ..trzeba przyciac jeszcze krzewy ...a nie mamy kiedy tego robic ..brak czasu.............wczoraj bylismy w 3 dorosle osoby i zasuwalismy ponad 4 godziny ..bo tyle udalo się wygospodarowac czasu ...wiec ja swierdziłam że lepiej bedzie zaplacić komus chociaz za tą najgorszą prace

reklama
Czesc dziewczynki!!!
Mam nadzieje, ze u wszystkich wszystko ok!! Ella byla chora ostatnie pare dni - angina, zwariowac mozna:wściekła/y:
We srode bylismy na usg i wszystko wyglada super, serducho bije, malenstwo kopalo i machalo do mamusi i tatusia i starszej siostrzyczki:-):-):-) No i ma juz cale 3 cm:-D:-D

Emcia-bardzo sie cieszymy!
A ja po malowaniu mieszkania, okien i drzwi, jutro odwiezdaja nas potencjalni nabywcy -sprzatam, sprzatam i jeszcze raz sprzatam oto moj sezon urlopowy:-D

U mnie jakoś mało urlopowo i ...nerwowo raczej. po 2 miesiącach biegania od lekarza do lekarza i proszenia a raczej upraszania o skierowania na badania w końcu przyjęli mojego małża do szpitala...mam nadzieję że wykryją o mu jest...i że nie będzie to nic strasznego...

Kasianka - trzymam za was kciuki!!
Felqua- to jednak się zdecdowaliście na dom?

u nas mały Meksyk - młodzież się rozszalała ... przez kilka dni siedziałam w tym cholernym dżemie - o tyle fajnie,że jest chociaż dobry, no i mocno wciągający - nie wiem czy coś dotrwa do zimy ;-)

czego używacie do zabicia wątpliwego zapachu w zmywarce?????

Iwosz my raz na jakiś czas kupujemy specjalny środek do mycia zmywarki. Do nabycia w każdym supermarkecie - po puszczeniu mycia wnętrza wszelkie zapachy giną i zmywara w środku lśni jak nowa a ma już prawie 8 lat.

Suszi oby wyniki badań były pomyślne. Idź je odebrać bo zapewne stresujesz się bez powodu.

reklama
My zjechaliśmy znad morza :-) Byliśmy 3tyg. bez 2 dni. Pogodę mieliśmy przecudną i chyba tak pięknie to nawet w sezonie nie będzie.

Teraz pochłonęło mnie sprzątanie mieszkania, choć przez 3tyg. nikog w nim nie było to brudno jest okropnie - a przed wyjazdem wysprzątałam na błysk.

Muszę też uzupełnić szymowego bloga, żebyście mogły zobaczyć jego nadmorskie wyczyny.

Pozdrawiam serdecznie z deszczowego dziś Wrocławia...

Do góry